Parfem vam ne traje dugo na koži? Zahvaljujući ovom primeru miris će vas pratiti cijeli dan

Novi proizvod, za koji je MyMicrobiome potvrdio da je siguran za barijeru kože, obećava da će svaki miris održati na koži do 24 sata.
Vidi originalni članak

Svi smo barem jednom doživjeli to: poprskate svoj omiljeni parfem ujutro, a do kraja dana nema ga više nigdje. No, što možete napraviti osim ponovno nanositi parfem svakih nekoliko sati ili jednostavno prihvatiti da ne možete mirišati divno cijeli dan? Dobra vijest je da je biotehnološki napredni brend mirisa Future Society izdao rješenje za ovaj problem u obliku svog novog Optimal Habitat Fragrance Primera. Primer obećava da će vaš miris održati jakim cijeli dan, dajući vašoj koži malo ljubavi pritom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Future Society (@futuresociety)

Naime, Future Society oduševio je mnoge kada je brend lansiran prošlog listopada, zahvaljujući svojim prekrasnim mirisima i doista jedinstvenoj premisi: šest početnih mirisa brenda formulirano je da mirišu poput cvijeća koje je davno izumrlo. Među mirisima su cvijet porijeklom iz Južne Afrike koji je nestao zbog urbanizacije, havajski hibiskus koji je nestao zbog krčenja šuma i indijski cvijet koji je izumro zbog suše. Osim toga, mirisi su smješteni unutar najslađe prozirne bočice sa kamenčićem kao čepom.

Brend također ne želi da njihovi mirisi nestanu nakon prvog prskanja. I tu dolazi novi Optimal Habitat Fragrance Primer – osnovni serum smješten u istoj bočici sa šljunčanim čepom čiji je cilj pružiti ‘optimalno stanište’ za miris da trajet što je duže moguće. Novi proizvod, za koji je MyMicrobiome potvrdio da je siguran za barijeru kože, obećava da će svaki miris održati na koži do 24 sata.

Dakle, kako to radi? Primer stvara optimalno okruženje u mikrobiomu vaše kože i idealan pH za dulje trajanje mirisa na vašoj koži. Prvo i najvažnije u stvaranju navedenog okruženja je hidratacija. Sigurni smo da ste čuli savjet da svoj parfem raspršite preko svježe losionirane kože, jer to pomaže da se miris duže zadrži na vašoj koži. Optimal Habitat je u mješavinu uključio dva hidratantna sredstva – glicerin i skvalan. Oba sastojka dokazano omekšavaju, hidratiziraju i smiruju kožu, a redovito se koriste u većini mainstream linija za njegu kože.

Međutim,  kako otkriva Byrdie, uz osnove njege kože u igri je i mnogo biotehnoloških sastojaka. Aeonome je sastojak morske biotehnologije izvađen iz podvodne špilje u Španjolskoj, ne samo da vlaži kožu, već također smanjuje oksidaciju i pomaže u regulaciji mikrobioma kože. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Future Society (@futuresociety)

Drugi je sr-hidrozan polipeptid-1. Ovaj polipeptid stvoren je da oponaša morski kolagen kako bi pomogao obnoviti kožu, učiniti je mlađom i hraniti vašu barijeru dok također pruža antimikrobnu potporu. Posljednji od biotehnoloških sastojaka je ceramid NP. Dobiven iz maslinovog ulja, ovaj ceramid pomaže održati vanjske slojeve vaše kože netaknutima i zdravima.

Postoje još dva ključna sastojka koja pomažu da vaš miris traje - arginin i etilheksilglicerin. Arginin je aminokiselina koja koži daje antioksidanse i popravlja oštećenja, dok je etilheksilglicerin konzervirajući sastojak koji može pomoći da vaša koža i miris budu svježi.

Osim toga, sve sastojke certificirao je MyMicrobiome, vodeća organizacija u 40 zemalja za certifikaciju odjeće i kozmetike, koja kaže da je primer siguran za mikrobiome te da ne iritira niti ometa barijere vaše kože na bilo kojem sloju.

Primer je od 1. veljače dostupan an stranicama Future Society po cijeni od 60 dolara (55 eura). 

Kaput kakav nosi simpatična Iva pravi je 'mamac' za poglede, a sjajno ga nosi uz ležerne komade
Slingback cipele nikad ne izlaze iz mode, a donosimo pregled najljepših modela za proljeće
Ksenija Urličić: Preživjela sam tihi moždani udar, no imala sam svog anđela

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".