Pametnom njegom do savršene kože lica uz FOREO LUNA fofo

Četka za lica koji analizira kožu i kreira program čišćenja lica prilagođen potrebama vaše kože
Vidi originalni članak

Što je LUNA fofo?

LUNA fofo prvi je pametni uređaj za analizu i čišćenje lica koji nudi personaliziranu njegu koja u potpunosti odgovara potrebama tvoje kože.

Ovaj kompaktni uređaj izgleda slatko, ali u njemu se kriju čak dvije značajke koje kožu čine blistavom i besprijekornom - napredni senzori analiziraju glavna područja lica, a jednominutni program čišćenja uklanja mrtve stanice i nečistoće na temelju prikupljenih podataka.

Kako pokrenuti pametnu rutinu?

Dva pozlaćena senzora sa stražnje strane proizvoda očitavaju razinu hidratacije kože, određuju njezinu stvarnu starost te podatke analize šalju izravno na zaslon telefona putem FOREO for you mobilne aplikacije - na taj način možeš jednostavno pratiti sve izmjene u stanju kože i reagirati na vrijeme.

Aplikacija na osnovi analize stvara jedinstvenu rutinu njege lica koja je optimizirana upravo za tvoj profil kože i povezuje je s LUNOM fofo. Jednim dodirom pokreće se nježni program T-Sonic čišćenja koji u kombinaciji sa silikonskom površinom uređaja precizno čisti lice od masnoća, ostataka šminke i ostalih nečistoća.

Zašto personalizirati njegu kože?

Ljepota leži u različitosti i zato tvome licu treba rutina njege kože prilagođena upravo tebi. Kako bi koža bila zdrava potrebna joj je pravilna njega, a uz LUNU fofo, upoznat ćeš sve potrebe svoje kože u samo nekoliko sekundi i pružiti joj sve što joj treba za tili čas! Ovaj 2-u-1 uređaj prati unutarnje i vanjske čimbenike koji utječu na stanje kože i uzima u obzir sve promjene kroz koje lice prolazi tako da ne moraš gubiti vrijeme na bespotrebnu brigu.

Počasti se LUNOM fofo i uživaj u prekrasnoj koži iz dana u dan.

FOREO LUNA fofo potraži tijekom ožujka u DM prodavaonicama te pri kupnji ostvari 20x više bodova na dm active beauty kartici.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".