Ovoj frizuri, chic i jednostavnoj za održavanje, predviđaju veliku popularnost u 2021. godini

Budući da većina teži što jednostavnijim frizurama koje se mogu održavati i kod kuće, kultni shag koji je najveću popularnost imao sedamdesetih godina prošlog stoljeća, sad doživljava veliki comeback i vraća se u osvježenom i modernijem izdanju.
Vidi originalni članak

Da ste početkom godine bilo kojeg beauty insidera pitali koji su najveći trendovi za 2020., u izrast, razbarušene, messy šiške i DIY bojanje kose vjerojatno ne bi bili među odgovorima. Ipak, upravo su nas oni pratili u godini koja se približava svojem kraju, a sa sigurnošću se može reći kako je došlo do promjena u beauty navikama, što u njezi kože, što u frizurama, s obzirom na to da jedno vrijeme odlasci u frizerske salone nisu bili opcija pa smo mogli ili čekati da se otvore ili se prepustiti vlastitim vještinama. 

Budući da frizure koje zahtijevaju česte odlaske u frizerske salone trenutno nisu najtraženije, stvaraju se neki novi trendovi, a jedan od njih je i shag, frizura kojoj već sad predviđaju veliku popularnost u nadolazećoj godini jer je i chic i jednostavna za održavanje. 

Budući da većina teži što jednostavnijim frizurama koje se mogu održavati i kod kuće, kultni shag koji je najveću popularnost imao sedamdesetih godina prošlog stoljeća, sad doživljava veliki comeback i vraća se u osvježenom i modernijem izdanju. Stručnjaci su za WhoWhatWear prokomentirali kako je riječ o čupavoj frizuri u kojoj tekstura dolazi do izražaja i pravo je osvježenje u odnosu na dugačku, ravno ošišanu kosu. Također, stručnjaci tvrde da pristaju svakom obliku lica. 

Ovakva frizura odlično funkcionira na različitim dužinama, a za najmoderniji look kombinirajte nešto kraće kovrče sa šiškama, koje odlično pristaju uz shag frizuru, bilo da su guste ili tzv. curtaing bangs koje se nose sa strane. 

Prije šišanja, bitno je s frizerom dogovoriti da ne napravi previše slojeva u kosi jer bi shag tako mogao izgledati pomalo zastarjelo i izgubiti moderan prizvuk. Frizura je jedinstvena zbog posebne tehnike šišanja kod koje se stvaraju slojevi, a oni daju uvijek željeni volumen. 

Imate li ponekad osjećaj da vas boli kosa? Evo u čemu je zapravo problem i kako ga riješiti
Zaboravite na tanku kosu: Pet frizura koje možete isprobati ako želite da vam kosa izgleda voluminoznije i gušće
Istina ili mit? Ovih šest savjeta o kosi zasigurno ste čuli barem jednom, a evo treba li ih stvarno primijeniti
Četiri frizure s kojima nikad neće pogriješiti ako ih zatražite u frizerskom salonu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".