Ovog ljeta isprobajte 'golden hour' smeđu boju kose koja će vam donijeti dozu chica

Boja može biti suptilna ili istaknuta koliko klijent želi, ovisno o tome koliko kontrastna ili svijetla žele da im kosa bude.
Vidi originalni članak

Sat vremena prije zalaska sunca, sve je preplavljeno ovom prekrasnom, savršenom svjetlošću. Postoji razlog zašto ga fotografi zovu “golden hour” ili "zlatni sat": sve jednostavno izgleda puno bolje. Zamislite da možete imati kosu koja uvijek izgleda kao zlatni sat bez obzira na vrijeme. Sada je, zahvaljujući trendu bojanja kose, to čak i moguće.

"Volim pomiješati tamnu podlogu sa svjetlijim, osunčanim vrhovima koristeći svoju tehniku ​​srednjih tonova", kaže frizer slavnih Matt Rez."Ovdje uključujem još jednu boju u svoju tehniku ​​isticanja kako bih neprimjetno uklopio tamnije osnovne boje sa svjetlijim ekstremnim odsjajima."

Rez je nedavno napravio golden hour smeđu frizuru za kantautoricu Maren Morris, koja je također viđena na mnogim drugim slavnim osobama. Preplanula brineta oduvijek je laskala, a ovaj novi zaokret podiže je na višu razinu. 

"Prirodna, osunčana boja kose oduvijek je bila tražena", kaže Rez. "Mislim da ljudi uvijek traže savršen prijelaz iz tamnog u svijetlo, a ovaj trend to postiže s višebojnim, dimenzionalnim rezultatima."

Glavna prednost izgleda je to što se lako održava, ali ima visok kontrast, što vam daje prirodan izgled s malo odskakivanja. "Sviđa mi se što ima uravnotežen ton", kaže Rez. "Savršene nijanse se besprijekorno stapaju u prijelazu od najtamnijih korijena kose do najsvjetlijih vrhova kose, sa suptilnim pramenovima koji uokviruju lice." 

Boja može biti suptilna ili istaknuta koliko klijent želi, ovisno o tome koliko kontrastna ili svijetla žele da im kosa bude.

Iako je ovo prilično univerzalna nijansa, Rez smatra da trend osunčanih brineta pristaje onima čija kosa daje topliji izgled. "Uvijek uzmite u obzir svoju osnovnu boju kada kreirate novu siluetu," kaže Rez. "Dubina osnovne boje u odnosu na svijetli centar i istaknute dijelove je ono što ovom izgledu zaista daje poseban šarm!”

Kao i uvijek, željeni look najbolje je pronaći prije i fotografiju pokazati u frizerskom salonu. "Provjerite ima li osoba koju koristite kao inspiraciju sličnu osnovnu boju, teksturu, gustoću i duljinu kose kao vi", kaže Rez. "Što ste bliže izvornoj referentnoj točki, to će vaš kolorist bolje moći formulirati i stvoriti frizuru koju tražite."

Međutim, nemojte težiti točnim rezultatima koje vidite na fotografiji. Uvijek zapamtite da slike mogu imati osvjetljenje i efekte koji mijenjaju ono što vidite u usporedbi s konačnim rezultatima uživo. 

Ovaj puder za fiksiranje šminke hit je među vizažistima, a smanjuje sjaj i podtonove kod podočnjaka
Želite da se kosa manje masti i lomi? Isprobajte 'čistače' koji dubinski čiste vlasište
Najbolji balzami za usne koji pružaju savršenu njegu, ali i odličan pigment

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".