Ovo treba vašoj koži još danas

S hladnijim temperaturama koža zahtjeva pojačanu njegu. Donosimo vam ključne korake za ljepotu koje možete odraditi sami, unutar svoja četiri zida. Isprobajte ih već danas!
Vidi originalni članak

Dolaskom nižih temperatura te dužim i češćim boravkom u grijanim prostorima naša koža postaje suha i beživotna, a sve nepravilnosti, koje su bile dobro zakamuflirane preplanulim tenom, sada postaju vidljive. Kako biste koži dali sve što joj treba nije potrebno ići na skupe tretmane, ove ključne korake možete "odraditi" i unutar svoja četiri zida, no da biste vidjeli rezultate, ključno je da ih redovito prakticirate.

Ključni korak jest detoksikacija. Postoje brojni načini da izbacite toksine iz tijela. Redovito vježbanje i zdrava prehrana na vrhu su te liste, ali ne zaboravite i moć ugodnih rituala pa krenimo redom:

  1. Sauna Jednom do dva puta tjedno zimi je poželjno otići na 15-ak minuta u saunu. Ovisno o tipu saune koji odaberete, iz kože će, putem znoja izaći nakupljeni toksini, a vi ćete se odmah osjećati lakše i zdravije. Da bi učinak bio potpun, nakon saune se otuširajte hladnom vodom. I ne zaboravite piti puno tekućine kako biste nadoknadili izgzbljenu vodu.
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".