Ovo su trenutačno najtraženiji parfemi; jeste li isprobali neke od najpopularnijih mirisa?

Bez obzira na to tražite li novi miris koji ćete dodati u kolekciju ili parfem kojim ćete obradovati dragu osobu u blagdanskom razdoblju, u nastavku donosimo popis popularnih parfema u proteklih 12 mjeseci.
Vidi originalni članak

Nedavno smo pisali o parfemskim klasicima koji u svijetu mirisa iz godine u godinu imaju status najpopularnijih i baš nikad ne izlaze iz mode. Međutim, ako ste poželjeli probati nešto novo i malo drugačije od klasike, možda možete isprobati neke od mirisa koji trenutačno imaju status najtraženijih

Prema pretraživanjima na Googleu, Fragrance Direct u suradnji s portalom WhoWhatWear, objavio je koji su trenutačno najpopularniji parfemi, od njih čak 10 tisuća. Istraživanje je obuhvatilo razdoblje od godinu dana, a odnosi se na područje Ujedinjenog Kraljevstva, no primijetili smo da su i kod nas pojedini mirisi veliki hit.

Bez obzira na to tražite li novi miris koji ćete dodati u kolekciju ili parfem kojim ćete obradovati dragu osobu u nadolazećem blagdanskom razdoblju, u nastavku donosimo popis popularnih parfema u proteklih 12 mjeseci.

  1. Estée Lauder Estée
  2. Marc Jacobs Daisy
  3. Versace Eros
  4. Yves Saint Laurent Libre
  5. Carolina Herrera Good Girl
  6. Gucci Bamboo
  7. Diesel Only the Brave
  8. Gucci Rush
  9. Jean Paul Gaultier Le Male
  10. Jimmy Choo Flash

Miris Estée Lauder Estée u posljednjih 12 mjeseci pretraživan je više od 110 tisuća puta, a originalno je predstavljen još 1968. godine. Riječ je o drugom parfemu s potpisom brenda Estée Lauder, a sadrži mirisne note jasmina, ruže, ylang-ylanga, hrastove mahovine, sandalovine i cedra. Drugo mjesto zauzeo je miris s potpisom brenda Marc Jacobs, a u godinu je dana pretražen 45 tisuća puta. Specifičan je zbog cvjetno-drvenih nota i mirisa koji pruža svježinu, a popularnosti je zasigurno doprinijela i prepoznatljiva bočica. I treći s vrha liste je Versace Eros za čije citrusne mirise kažu da izazivaju ovisnost. Kombiniraju se agrumi poput sicilijanskog limuna i mandarine sa svježim voćnim notama malinama i bijelog ribizla, koji daju slatkoću mirisu. Bijeli pačuli, drvene note, mošus i ambroks mirisu pružaju senzualnu dimenziju. 

Kad se klasika spoji s najtrendi torbom : Stil ove dame obožavamo, a outfit je pravo osvježenje na zagrebačkim ulicama
Tko je za slane muffine? Donosimo zdravi recept za savršen nedjeljni doručak - tražit će se komad više!
Ono kad u jednom outfitu isfuraš najveće trendove sezone: Atraktivna brineta nosi čizme koje su dugo bile omražene
U Mangu još danas traju popusti povodom Black Fridaya: Izdvojili smo super komade od 39,90 do 129,90 kn

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".