Ovo su najprodavaniji beauty proizvodi u 2020; jeste li isprobali neke s popisa?

Od pristupačnih s drogerijskim cijenama do onih nešto s luksuznijim, donosimo popis najtraženijih proizvoda u protekloj godini
Vidi originalni članak

Kad je riječ o šopingu posljednjih nekoliko mjeseci, na listi najprodavanijih proizvoda definitivno se nalazi kozmetika, ponajviše ona preparativna. Kako bi doznali koji su proizvodi zaista hit, WhoWhatWear pitao je popularne web shopove poput Asosa, Cult Beautyja i Net A Portera da otkriju po pet najtraženijih proizvoda u protekloj godini. Neke od njih možda ste i isprobali, a neke ćete možda tek dodati u beauty rutinu, ako vas popis inspirira. 

ASOS

Kad je riječ o najtraženijim proizvodima na popularnom britanskom web shopu, naglasak je stavljen na njegu lica, kose i make up. Na popisu se nalaze Olaplexov No.3 Hair Perfector koji se opisuje kao proizvod odličan za njegu kose kod kuće jer je učvršćuje i smanjuje njezinu lomljivost. Na popisu su se još našli nijansa ruža Velvet Teddy brenda MAC, Revolutionov korektor Conceal and Define, popularan Estee Lauder tekući puder Double Wear Stay in Place te The Ordinaryjev Niacinamid s cinkom.

NET A PORTER

Kad je riječ o dizajnerskom web shopu, na prvom se mjestu nalaze proizvodi za njegu kože poput bogatih krema i hidratantnih seruma. Posebno popularan brend je Dr. Barbara Sturm koji je zauzeo čak dva od pet mjesta. Na prvom se mjestu nalazi krema za lice Augustinus Bader, zatim hijaluronski serum i krema za lice spomenutog brenda Dr. Barbara Sturm, Active Botanical serum za lice brenda Vintner's Daughter te krema za lice koju potpisuje luskuzni brend La Mer. 

CULT BEAUTY

Kao i Asos, i ovaj web shop namijenjen kupovini isključivo beauty proizvoda, kaže kako se na listi najprodavanijih u 2020. nalaze proizvodi s potpisom brendoma Olaplex i The Ordinary. Ipak, prvo je mjesto zauzeo eksfolijant brenda Paula's Choice, Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. Idući je, kao i na Asosu, Olaplexov No.3 Hair Perfector, zatim tekući puder Huda Beauty #FauxFilter, puder za fiksiranje brenda Laura Mercier te Buffet iza kojeg stoji The Ordinary. 

Jedna dama nosi najtrendi tenisice o kojima je mišljanje podijeljeno, a druga hit haljinu sezone
Dugo nismo vidjeli ovako cool outfit na zagrebačkoj špici: Ne možemo mu pronaći niti jednu zamjerku!
Najukusniji banana-kruh po receptu omiljene domaće blogerice koji je gotov za čas, a dugo ostaje sočan
Od klasike do otkačenih ideja: Pet boja kose koje možete isprobati, a frizeri kažu da su veliki hit

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".