Ovo su najbolji proljetni parfemi: Od noviteta do vječnih klasika, pronađite pravi miris za svoju kolekciju

Ova je godina sa sobom donijela i mnogo noviteta omiljenih parfemskih kuća, među kojima neki imaju potencijal postati i veliki mirisni hit.
Vidi originalni članak

Proljeće je napokon stiglo - dani su duži i topliji, sve postaje šarenije i veselij, a s proljećem kao da dolazi nova doza energije, prijeko potrebne nakon zimskih dana. Uvijek se posebno veselimo i proljetnim trendovima, laganim i prozračnim, nakon zimskih slojeva. Tu u priču ulaze i parfemi, mirisni favoriti koji nas prate u toploj sezoni.

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim bazama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. Nova godina sa sobom je donijela i mnogo noviteta omiljenih parfemskih kuća, među kojima neki imaju potencijal postati i veliki mirisni hit. 

Ako ste skloni cvjetnim notama, svidjet će vam se Burberryjeva nova toaletna voda Her koja uključuje božur i ružu te ih miješa s kruškom za zajamčeno podizanje raspoloženja, piše Glamour.

Želite li nešto uzbudljivo, YSL je nadogradio svoj kultni miris Black Opium i ponudi novu svježu i zabavnu mirisnu izvedbu Illicit Green. I dalje ima note kruške i zelene mandarine suprotstavljene kavi, pačuliju i cedru.

Tražite li nešto s dozom seksepila, nova toaletna voda Fraiche Givenchy Irresistible spaja pjenušavu ružu sa zavodljivim začinima. 

Ako ste u potrazi za novim mirisnim favoritom, nastavite "skrolati" jer donosimo najljepše parfeme koji će začiniti proljetne dane. 

Tom Ford Rose De Chine Eau de Parfum

Tom Ford predstavio je Private Blend Rose Garden Collection s tri mirisa inspirirana različitim prekrasnim lokacijama. Rose D'Amalfi nudi osunčanu ružu s notama bergamota i mandarine, inspirirana talijanskom Amalfi obalom. Rose De Russie inspirirana je Rusijom, nosi zavodljivu vibrantnu ružu s dodatkom crne kože. Rose De Chine nježna je i dekadentna ruža s dodatkom kineskom zlatnog božura. 

Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum

Miris je inspiriran burleskom, istovremeno glamurozan i "drzak". Sadrži note breskve u kombinaciji s frezijom, jasminom i rubin orhidejom, u kombinaciji s bazom crvene mahune vanilije i burbon vanilije. 

Jo Malone London Rose Blush Cologne

Za miris popularnog londonskog brenda kažu kako donosi moderan pristup ružičastim mirisima. Oslanja se na note sočnog ličija, svježeg bosiljka i mekog bijelog mošusa uz dodatak nježne, ali "koketne" ruže. 

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum

Kombinacija sočne šljive i heliotrope stvara opojni, ali lagani miris. Dodane su mu i note brušene kože, što pruža senzualniji prizvuk. 

Jimmy Choo I Want Choo Eau de Parfum

Ovaj moćni cvjetno-orijentalni miris sadrži citrusne note mandarine, baršunaste breskve i jasmina, dok se u bazi nalazi vanilija i donosi radostan, prepoznatljiv miris. 

Guerlain Mon Guerlain Sparkling Bouquet Eau De Parfum

Laganija verzija kultnog Mon Guerlaina donosi čisti mirisni sjaj. Sadrži note kruške, opojne lavande i jasmina, a s notama tople sandalovine daje blistav proljetni miris. 

Daisy Marc Jacobs Eau So Intense Eau de Parfum

Kreirao ga je svjetski poznati parfumer Alberto Morillas. Lagan je i "svjetlucav", a sastojci uključuju jagode, kruške, med za slatkoću i elegantno srce pupoljaka ruže. Note meke vanilije i hrskave zelene mahovine daju složenost mirisu. 

Najchic baloneri idealni za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: Zara Lepršavi baloner naboranog izgleda 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner denim 79,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 89,95 EUR FOTO: Zara Odvojiva jakna padobrasnkog kroja 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetna kože 69,95 EUR FOTO: Zara Baloner od tehničke tkanine s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože 59,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner s pojasom 49,99 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 69,95 EUR FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner uz tijelo s petljama 79,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Long satin trench coat 59,95 EUR FOTO: Zara Bazični baloner s pojasom 59,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirani kontrastni baloner 89,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 49,99 EUR

Elegancija joj tako dobro pristaje: 'Volim monokromatski i nisam tip za cvjetne uzorke'
Jedno pakiranje ovog beauty proizvoda proda se svakih 8 sekundi: S jednim potezom, licu pruža sjaj
Maske za kosu hidratiziraju i obnavljaju pramenove, a stručnjaci otkrivaju kako ih koristiti za maksimalne pogodnosti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".