Ovo su make up pogreške zbog kojih izgledate loše na fotografijama

O njima ne razmišljate, a jednostavno ih je ispraviti!
Vidi originalni članak

Koliko vam se puta dogodilo da vam se čini da ste se savršeno našminkali, odlučite to ovjekovječiti fotografijom kad odjednom - razočaranje. Ispali ste onako kako nimalo niste očekivali. Krivac za to su pogreške u šminkanju, a mi donosimo koje su to.

1. Prematirano lice

Prematirano lice izgleda dosadno pa je puder bolje raspodijeliti isključivo na ključne točke lica  - sredina čela, brada, nos i ispod očiju jer će se time postići prirodniji izgled

2. Instagramske obrve

Pretjerano oblikovane obrve nigdje ne izgledaju dobro pa tako ni na fotografijama. Počešljajte ih,  učvrstite te popunite rupe -  to će biti dovoljno jer će izgledati prirodno, a njegovano. 

3. Previše sjaja

Sjaj na licu je poželjan, no tanka je granica između lijepog sjaja i masnog izgleda. HighlighterI je dovoljno postaviti na jagodice, a treba izbjegavati sredinu obraza i čelo. 

4. Nedovoljno brige oko trepavica

Najveći razlog umornog izgleda leži u trepavicama. Kratke i ravne trepavice daju očima umoran izgled pa bi bilo poželjno koristiti uvijač za trepavice i kvalitetnu maskaru koja će ih malo produžiti. 

Koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".