Jedna od najprodavanijih maskara i pravi internetski hit: Košta tridesetak kuna, a stvara efekt umjetnih trepavica

Riječ je o maskari koju potpisuje drogerijski brend Essence, a na Amazonu ima gotovo 80 tisuća recenzija u kojoj su joj korisnici dali čistu peticu.
Vidi originalni članak

Svi znamo koliko je teško pronaći savršenu maskaru pa je u toj potrazi svaki savjet dobrodošao. Ako još uvijek niste pronašli svog favorita, možda je vrijeme da isprobate maskaru koja trenutačno drži status bestsellera u beauty sekciji na Amazonu, a ima gotovo 80 tisuća recenzija u kojoj su joj korisnici dali čistu peticu. 

Riječ je maskari s potpisom drogerijskom brenda Essence, točnije Essence Lash Princess False Lash Effect maskara čija je cijena tridesetak kuna. Radi se o maskari za koju kažu da na očima stvara efekt umjetnih trepavica, a zahvaljujući četkici u obliku stošca, trepavice postižu željenu dužinu i dramatičan volumen. 

- Sestra mi ju je preporučila i, čim sam je isprobala, zaljubila sam se u nju. Trepavice postaju značajno duže i volumen je uvećan. Iskreno kažem da ne mogu prestati gledati u svoje trepavice jer izgledaju stvarno predivno. Također, maskara je dugotrajna. Nakon osmosatnog radnog dana, idem u teretanu gdje se jako znojim, a maskara je i dalje postojana - piše u jednoj od recenzija na Amazonu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je postala moja omiljena maskara. Dugo traje i ne suši se brzo, a na trepavice možete staviti i nekoliko slojeva. Lako se uklanja i ne stvaraju se grudice. Također, sve pohvale za četkicu koja lijepo razdvaja i definira trepavice - napisala je još jedna zadovoljna korisnica. 

Zgodan frajer u neobičnim tenisicama: 'Ove tenisice su bile toliko 'ružne' i čudne da sam ih morao kupiti'
Ljepotice sa špice u efektnim stajlinzima: 'Ne nosimo životinjske uzorke, idemo na sigurno!'
Čarobni šamponi već od tridesetak kuna koji plavoj kosi pomažu očuvati njezinu boju i sjaj

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".