Ovo je trenutačno najprodavanija maskara na Amazonu: Košta tridesetak kuna, a stvara efekt umjetnih trepavica

Riječ je o maskari koju potpisuje drogerijski brend Essence, a na Amazonu ima gotovo 80 tisuća recenzija u kojoj su joj korisnici dali čistu peticu.
Vidi originalni članak

Svi znamo koliko je teško pronaći savršenu maskaru pa je u toj potrazi svaki savjet dobrodošao. Ako još uvijek niste pronašli svog favorita, možda je vrijeme da isprobate maskaru koja trenutačno drži status bestsellera u beauty sekciji na Amazonu, a ima gotovo 80 tisuća recenzija u kojoj su joj korisnici dali čistu peticu. 

Riječ je maskari s potpisom drogerijskom brenda Essence, točnije Essence Lash Princess False Lash Effect maskara čija je cijena tridesetak kuna. Radi se o maskari za koju kažu da na očima stvara efekt umjetnih trepavica, a zahvaljujući četkici u obliku stošca, trepavice postižu željenu dužinu i dramatičan volumen. 

- Sestra mi ju je preporučila i, čim sam je isprobala, zaljubila sam se u nju. Trepavice postaju značajno duže i volumen je uvećan. Iskreno kažem da ne mogu prestati gledati u svoje trepavice jer izgledaju stvarno predivno. Također, maskara je dugotrajna. Nakon osmosatnog radnog dana, idem u teretanu gdje se jako znojim, a maskara je i dalje postojana - piše u jednoj od recenzija na Amazonu. 

- Ovo je postala moja omiljena maskara. Dugo traje i ne suši se brzo, a na trepavice možete staviti i nekoliko slojeva. Lako se uklanja i ne stvaraju se grudice. Također, sve pohvale za četkicu koja lijepo razdvaja i definira trepavice - napisala je još jedna zadovoljna korisnica. 

Nismo znali da postoji "pravi" način za nošenje kućnog ogrtača! Pogledajte ovo!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par od kojeg svi možemo učiti o stilu: 'Uvijek smo usklađeni! Toliko smo dugo zajedno da više ne znamo biti različiti'
Ljepotici sa špice ležeran stil baš dobro pristaje: Nosi čizme o kojima se svake zime vode polemike
Za ovu frizuru, jednostavnu za održavanje, kažu da bi možda mogla zamijeniti valove u kosi
Za voluminozniji izgled: Četiri frizure koje možete isprobati ako imate jako tanku kosu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".