Ovo je trenutačno najpopularnija frizura na Instagramu: Gotova za 5 minuta i kao stvorena za tople dane

Banana bun vidjeli smo i na modnim revijama, no s piste se preselila u svakodnevni život - praktična je i chic
Vidi originalni članak

Na modnim revijama prošle godine uočili smo zanimljivu frizuru koju je jednostavno 'prekopirati' za svakodnevni život. Riječ je o niskoj, 'zapetljanoj' punđi koju možete napraviti u svega nekoliko minuta, a obožavat ćete je jer, osim što je gotova za čas, idealna je za toplu sezonu pred nama. Možete biti sigurni da vam neće biti vruće ispod slojeva kose, a istovremeno će izgledati ležerno i chic. 

U tutorialu pogledajte kako napraviti banana bun u samo pet minuta:

Razbarušena punđa već je nekoliko sezona apsolutni hit pa više nije rezervirana isključivo za casual prilike, već je postala i točka na 'i' brojnih poslovnih outfita, kao i onih za izlaske. Banana bun zapravo french twist frizura, no dolazi u nešto opuštenijom, razbarušenom izdanju, što je čini savršenom za dane koje provodimo doma. 

S ovom se frizurom možete i poigrati, primjerice, pustite nekoliko pramenova naprijed kako bi vam uokvirili lice ili dodajte ukosnice da frizura dobije dodatnu dozu chica

U galeriji pogledajte najbolja izdanja ove frizure kojima se možete inspirirati:

FOTO: Instagram @rejuvenationsalon FOTO: Instagram @grazia_si FOTO: Instagram @jennychohair FOTO: Instagram @ashley_moore_ FOTO: Instagram @_thefab3 FOTO: Instagram @hagel_shop_de

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".