Ovo je šest razloga koji će vam otkriti koristite li beauty blender na krivi način!

O ovome stvarno ne razmišljamo dovoljno, a trebale bismo!
Vidi originalni članak

Kad bismo morali odabrati jedan beauty proizvod za koji se može reći da je apsolutni hit kozmetičkih torbica i društvenih mreža, to bi bio beauty blender. I dok su se već pojavile brojne njegove "zamjene", mnogi još nisu savladali ni njegovu osnovnu uporabu pa rade sljedeće greške. 

1. Ne mijenjate ga dovoljno često

Tri mjeseca je optimalan rok trajanja nakon kojeg biste ga trebale zamijeniti. 

2. Ne spremate ga ispravno

Beauty blender treba biti očišćen, osušen i spremljen u nekom otvorenom "okruženju", dok je za čišćenje najbolje rabiti toplu vodu i antibakterijski sapun.

3. Previše ste "grubi" sa spužvicom

Nesumnjivo je kako je ovaj kozmetički proizvod vrlo izdržljiv, no kad vidite da se počne "razdvajati", ipak pripazite jer znači kako ste ipak pretjerali u grubom rukovanju s njim. 

4. Koristite samo njegov osnovni dio

"Vršak" blendera tu je s razlogom jer omogućuje nanošenje pudera na teško dostupna mjesta poput unutarnjeg kuta očiju i oko nosa. 

5. Povlačite ga preko kože

Tapkanje, ne razmazivanje - to je sve što ćemo reći! 

6. Koristite ga dok je suh

Prije uporabe, smočite ga i iscijedite višak vode, a tek nakon tog nanesite puder. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".