Ovo je proizvod koji je zaslužan za dugačke i guste trepavice Meghan Markle i preporučuje ga svima

Za wow efekt na trepavicama, Meghan Markle koristi serum koji smo pronašli na Net A Porteru
Vidi originalni članak

Uvijek volimo ukrasti modni i beauty savjet Kate Middleton i Meghan Markle, a ovog će puta obožavatelji looka Meghan Markle doći "na svoje". Još prije nekoliko godina, u intervjuru za Allure, Meghan Markle podijelila je nekoliko svojih beauty favorita, među kojima su bili Diorova maskara Diorshow, Tatcha Rice Polish i "regenerator" za trepavice Revitalash Advanced Eyelash Conditioner za kojeg kaže da je zaslužan za guste i dugačke trepavice jer izvuče maksimum iz njih. 

Riječ je o jednom od proizvoda koje Markle apsolutno preporučuje, a ako razmišljate o kupnji, možete birati između količine dovoljne za jedan, tri ili šest mjeseci. Prema opisu brenda, proizvod sadrži peptidne komplekse i bilje koji poboljšavaju stanje trepavica. Formula neće potaknuti rast trepavica, ali zahvaljujući hranjivim svojstvima, trepavice postaju čvršće, što ih štiti od lomljenja pa budu gušće i dobivaju na volumenu. 

Omiljeni serum pronašli smo na dizajnerskom web shopu Net A Porter, gdje se prodaje po cijeni od 135 eura. U opisu je navedeno da ne sadrži parabene, gluten i ftalate, a prikladan je i za osobe koje imaju ekstenzije trepavica te ima hipoalergensku formulu. 

Kate Middleton nosi sandale koje trendseterice obožavaju, a kraljica nije njihov fan
Kate Middleton pokazala novu boju kose: Idealna za ljeto, jednostavna za održavanje i naglašava preplanulost
Ukradite kraljevsku ideju: Kate Middleton u outfitu koji može biti inspiracija za sve ljetne svečanosti
Posudite trik Kate Middleton s kojim se lako mogu sakriti naramenice grudnjaka

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".