Ovo je nova 'it' boja kose: Savršena je za proljetne dane, a pravi je hit na društvenim mrežama

Novi trend u bojanju kose zapravo je boja karamele, a na društvenim mrežama dobila je ime 'Lotus Biscoff Hair'
Vidi originalni članak

Ako ovih dana planirate posjet frizerskom salonu, no još uvijek niste do kraja odlučili kakvu biste promjenu, donosimo super ideju za novu boju kose koja će biti stvarno pravo osvježenje!  Riječ je o novom trendu u bojanju kose - boji karamele koja je na društvenim mrežama dobila i točno ime nijanse - Lotus Biscoff Hair jer neodoljivo podsjeća na popularne britanske Biscoff kekse.

To je topa i bogata nijansa koja pristaje gotovo svim tonovima kože pa je prilično univerzalna stoga nećete pogriješiti ako se upravo ona nađe na vašoj listi želja. Frizerski stručnjaci se slažu kako ova boja pristaje svima, a odličan je izbor za one koji žele svijetlije nijanse, no istovremeno ne žele klasične plave pramenove.

- Ovakvi su pramenovi izvrstan i nježan način za dodavanje toplijih tonova prirodnim nijansama. Najkvalitetnije i najjednostavnije ćete ga postići u salonu jer će frizeri pritome koristiti svoje stručne tehnike kako bi boja izgledala što bolje, tvrde frizeri za Bustle.

U galeriji donosimo nekoliko fotografija ove trendi boje kose koje možete pokazati frizeru za inspiraciju:

FOTO: Instagram @joshwoodcolour FOTO: Instagram @johnfriedasalons FOTO: Instagram @windlelondon FOTO: Instagram @johnfriedasalons FOTO: Instagram @hershesons FOTO: Instagram @windlelondon FOTO: Instagram @shangallacher

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".