Ovo je jedan od najpopularnijih ruževa na svijetu, a super je vijest što ga možete kupiti i kod nas!

Ruž s potpisom brenda Estee Lauder jedan je od onih koje žene apsolutno obožavaju
Vidi originalni članak

Kad nađemo savršen ruž, od njega se ne odvajamo i momentalno postaje zvijezda kozmetičke torbice i proizvod bez kojeg je svakodnevna make up rutina jednostavno nezamisliva. Međutim, pronalazak savršenog ruža nije nimalo jednostavan zadatak i pronalasku najčešće prethodi mnoštvo isprobanih brendova koji nam i nisu baš najbolje 'sjeli'.

Ako još uvijek tražite the ruž, možda vam pomogne i ovaj savjet o ružu koji je jedan od najpopularnijih na svijetu. Pritom, hype oko njega u potpunosti je opravdan jer ostavlja lijep pigment, hidratizira usne i dugotrajan je. Riječ je o ružu s potpisom brenda Estee Lauder, a kako piše WhoWhatWear, istraživanje je prevedeno među ženama u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Indiji, Japanu, Koreji, Rusiji, Južnoj Africi, Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u. Žene su najzadovoljnije nijansom Rebellious Rose iz kolekcije Pure Color Envy, a super je vijest što je dostupan i kod nas. 

Pronašli smo ga u parfumerijama Douglas, a njegova je cijena 335 kn.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".