Ovo je jedan od najpopularnijih ruževa na svijetu, a super je što ga možete kupiti i kod nas!

Ruž s potpisom brenda Estee Lauder jedan je od onih koje žene apsolutno obožavaju
Vidi originalni članak

Kad nađemo savršen ruž, od njega se ne odvajamo i momentalno postaje zvijezda kozmetičke torbice i proizvod bez kojeg je svakodnevna make up rutina jednostavno nezamisliva. Međutim, pronalazak savršenog ruža nije nimalo jednostavan zadatak i pronalasku najčešće prethodi mnoštvo isprobanih brendova koji nam i nisu baš najbolje 'sjeli'.

Ako još uvijek tražite the ruž, možda vam pomogne i ovaj savjet o ružu koji je jedan od najpopularnijih na svijetu. Pritom, hype oko njega u potpunosti je opravdan jer ostavlja lijep pigment, hidratizira usne i dugotrajan je. Riječ je o ružu s potpisom brenda Estee Lauder.

Kako piše WhoWhatWear, istraživanje je prevedeno među ženama u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Indiji, Japanu, Koreji, Rusiji, Južnoj Africi, Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u. Žene su najzadovoljnije nijansom Rebellious Rose iz kolekcije Pure Color Envy, a super je vijest što je dostupan i kod nas. 

Pronašli smo ga u parfumerijama Douglas, a njegova je cijena 36 eura.

Studentica kemije ima modnu formulu koju rado prepisujemo: 'Imam omiljeni model haljine - gola ramena i dugi rukavi'
Genijalnom kombinacijom pokazala zašto je mala crna haljina najbolji dodatak garderobi
Treba li kosu oprati prije farbanja? Stručnjaci objašnjavaju kako je pripremiti za najbolji efekt bojanja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".