Ovo je frizura koju trebate isprobati ako ste oduvijek željeli šiške, no niste ih imali hrabrosti ošišati

Prije nego se odlučite za šiške, isprobajte ovu frizuru da vidite imate li uopće volje svakodnevno ih stilizirati
Vidi originalni članak

Ošišati šiške ili ne, pitanje je koje si je svatko zasigurno postavio barem jednom u životu. Prije tog (radikalnog) poteza svakako vrijedi dobro razmisliti i konzultirati se s frizerom kako biste zajedno pronašli najbolje rješenje. Ipak, ako želite šiške, no još uvijek niste spremni za veliku promjenu, možda je pravo vrijeme da isprobate look koji je zapravo "zlatna sredina" i dobar prijelaz na putu prema šiškama.

Katie Allan koja stoji iza brenda MAYFIVE hair kaže kako je ova frizura idealna za one koji su na iskušenju da ošišaju šiške, ali se još uvijek ne mogu "natjerati" na taj potez. Ovakve šiške neodoljivo podsjećaju na tzv. curtain bangs, a super su odabir jer su svestrane pa odgovaraju svakom obliku lica. Glamour piše kako je najbolje pitati frizera za savjet jer će oni najbolje znati kako prilagoditi šiške tako da odgovaraju obliku lica. 

Ovakve su šiške inspirirane sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, a šiške su općenito omiljen odabir tijekom jeseni i zime, kad klijenti traže nešto novo, ali i beauty look koji će osvježiti jesensku i zimsku garderobu.

Izdvojili smo frizure za svaki dan koje su gotove za nekoliko minuta, a imaju wow-efekt:

FOTO: Instagram @HAIRBYRACHEL Marama je odličan dodataka klasičnoj pletenici, a vrlo ju je jednostavno napraviti. Umjesto da rep podijelite na tri dijela, podijelite ga na dva, a za treći će poslužiti marama. FOTO: Instagram @BRITTSULLY Opušteni konjski rep možda je i najjednostavniji od svih odabira - kosu prebacite iza i svežite je upečatljivom ukosnicom ili scrunchie gumicom. FOTO: Instagram @MCB.HAIR Messy punđe više nisu rezervirane za sportske aktivnosti, nego su savršen odabir za svaki dan, pogotovo ako su upotpunjene dodacima za kosu. Kad svežete nisku punđu, prođite prstima po kosi kako biste je dodatno razbarušili. FOTO: INSTAGRAM @JESUSHAIR Messy konjski rep odličan je za prirodno valovito ili kovrčavu kosu, pogotovo nekoliko dana nakon pranja kad se polako počinje mastiti. Na korijen dodajte malo spreja za teksturu, a ostatak kose svežite u visoki rep. FOTO: Instagram @LELETNY Ako ne znate biste li kosu raspustili ili je ipak svezali u rep, ovo je savršen kompromis. Maknite kosu s lica, a stražnji dio ostavite raspuštenim i sve upotpunite zanimljivim ukosnicama. FOTO: Instagram @@TAUNIDAWSON Umjesto s klasičnom pletenicama, poigrajte se onom koja nastaje vezanjem "čvorova". Ovaj je odabir super za nešto dužu kosu, a na kraju sve samo učvrstite ukosnicom i izdvojite nekoliko pramenova koji će uokviriti lice. FOTO: Instagram @BRYCESCARLETT Stilistica Margot Robbie popularizirala je pletenice kakve smo nosili devedesetih godina, one jednostavne koje uokviravaju lice. Na taj način osvježila je njezin svakodnevni look, a i dalje zadržala jednostavnost raspuštene kose. FOTO: Instagram @HERMIZDANIE Poigrajte se s ukosnicama - ovaj look je savršen za drugi ili treći dan od pranja kose kad je i dalje želite nositi raspuštenom, a ovako ćete je lakše ukrotiti. FOTO: Instagram @VALETSTUDIO Što je bolje od jednog scrunchieja? Pa, tri scrunchieja na ležernom konjskom repu za svaki dan. Tako ćete biti sigurni da nećete proći nezamijećeno i zasigurno izazvati wow-efekt.

Pet stvari koje dermatolozi uvijek rade prije spavanja za ljepšu kožu, a preporučuju ih svima
15 odličnih torbi koje će osvježiti svaku kombinaciju, a možete ih pronaći na sniženjima u Mangu od 79,90 kn
Biste li se odvažili nositi uzorke kako ih nosi ova divna dama čiji outfit nije prošao nezamijećeno?
Robusne čizme kakve nosi marketing-menadžerica najtrendi su model ove zime; cure ih jednostavno obožavaju!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".