Ovo je 10 najguglanijih beauty pitanja u protekloj godini, a neka će vas iznenaditi!

Možete li se poistovjetiti s rezultatima?
Vidi originalni članak

Ako ste se ikad osjećali kao da previše vremena provodite "guglajući" svaki mogući beauty proizvod, možete biti sigurni kako niste jedini. Ovih dana Google je izbacio listu "najguglanijih" beauty pitanja u protekloj godina i rezultati su... Pa vjerojatno ono što ste se i sami pitali!

Na listi najpopularnijih pitanja našla su se ona poput "koji puder koristiti", "kako popraviti cakey make up", "kako napraviti cat eye", "što je podizanje trepavica"... A najzanimljivije i najpopularnije pitanje? Pa, vjerujemo da je posebno hit u blagdanskom i novogodišnjem razdoblju - kako aplicirati magnetske trepavice?

Riječ je o jednom od najvećih trendova u protekloj godini, no njihova uporaba nije baš i najjednostavnija. Ipak, tu su video tutorijali koji apsolutno sve olakšavaju! Nego, koje je vaše "najguglanije" pitanje? 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".