Ove zime na noktima nosimo neodoljive zagasite nijanse!

Manikure koje će obilježiti hladne dane
Vidi originalni članak

Već smo mogli primijetiti kako zagasite boje ove jeseni vladaju modnom scenom. No, nije samo odjeća ta koja izgleda odlično u tamnozelenim ili tamnocrvenim nijansama - i nokti u ovim nijansama izgledaju apsolutno predivno. I dok smo ljeti uživali u pastelnim manikurama, jesen nam je donijela nešto tamnije boje spektra koje savršeno upotpunjuju svaki styling prilagođen hladnijim temperaturama. 

Bilo da je riječ o kratkim ili dugim noktima, gelu, trajnom laku ili običnoj manikuri, tamne nijanse u svakoj opciji izgledaju fantastično. Ove jeseni i zime posebno će do izražaja doći tamne nijanse ljubičaste, zelene, plave i crvene, a i smeđe će nijanse naći svoje mjesto pod suncem, dok popularnost crnog laka na noktima i dalje ne jenjava. 

U nastavku vam donosimo nekoliko izvrsnih manikura koje ćemo rado iskopirati ove zime! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".