Ove sezone možete isprobati frizuru koja je osvojila TikTok, a i frizeri je ističu kao jedan od hit izbora

Popularizirala ju je švedska influencerica i model Matilda Djerf, a na TikToku ima nekoliko desetaka milijuna pregleda
Vidi originalni članak

TikTok je još jednom poslužio kao odlična inspiracija trendova pa je tzv. "dramatične slojeve" u kosi predstavio kao jedinu frizuru koju ove jeseni morate imati u beauty fokusu. Na društvenim ih je mrežama, između ostalih, popularizirala švedska influencerica, model i svestrana it djevojka Matilda Djerf čija frizura iznimno tražen na Instagramu i TikToku pa tako ima i svoj hashtag

Njezin zaštitni znak je frizura kakva je bila popularna sedamdesetih godina, no u modernijoj verziji, a dramatični slojevi u kosi frizuri su dodali fluffy predznak, kako ga opisuje Glamour. Isfenirana kosa Matilde Djerf jedan je od vodećih trendova na društvenim mrežama.. 

Slojevi u kosi već su nekoliko sezona među traženijima, a pogotovo u kratkim varijantama. Ipak, ako tražite nešto manje "radikalno", isprobajte frizuru kakvu je popularizirala švedska influencerica. Ona dolazi u kombinaciji s dugačkim zavjesa-šiškama i mnogo dugačkih slojeva koji su zaslužni za volumen i bogatu teksturu kose. 

Dobra je vijest, kažu frizeri za Glamour, da je dugačku kosu lakše oblikovati pa se mogu čak osušiti i prirodno, na zraku, što će u prvi plan staviti prirodnu teksturu kose. Fantastično izgledaju kad se isfeniraju pa su tako dramatični slojevi sa šiškama koje uokviruju lice, stilizirani s ogromnim valovima u kosi jedna od onih frizura koju stručnjaci preporučuju za hladnu sezonu.  

Šiške određuju u kojem smjeru ide frizura. Guste zavjesa-šiške daju cool izgled s retro prizvukom, dok dugački slojevi do čeljusti ili čak do ključne kosti daju elegantniji i moderniji izgled.  

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".