Ove manikure pravi su hit u novoj sezoni, a super je stvar što ih možete napraviti i sami kod kuće

Čak i ako se ne smatrate najvještijima u lakiranju noktiju, dajte si vremena i truda te isprobajte neku od chic manikura koje će biti veliki trend u tjednima pred nama
Vidi originalni članak

Od proljeća nas dijeli nešto više od mjesec dana i, moramo priznati, jedva čekamo toplije i sunčanije dane! Dolazak proljeća označava i početak nove sezone, a ona sa sobom uvijek donosi odlične trendove u modnom i beauty svijetu. Kad je u pitanju beauty svijetu, ne možemo se ne osvrnuti na svijet prekrasnih manikura i lakova jer su one postale mnogo više od običnog lakiranja noktiju.

Dobra manikura postala je savršen modni dodatak, detalj koji će upotpuniti i osvježiti najjednostavniju modnu kombinaciju. Niti jednu sezonu ne možemo zamisliti bez klasika kao što su nude, crveni i crni lak, no zašto se ovog proljeća ne biste malo poigrali nijansama i uzorcima te u kućnoj radinosti napravili veselu i efektnu manikuru.

Čak i ako se ne smatrate najvještijima u lakiranju noktiju i nail artu, dajte si vremena i truda te isprobajte neku od chic manikura koje će biti trend u tjednima i mjesecima pred nama. Jedno je sigurno, nova sezona neće biti nimalo monotona i dosadna, barem kada su nokti u pitanju. Što god odaberete, nećete pogriješiti - nose se vječne točkice i prugice, ali i drugi efektni uzorci poput kornjačevine, trenda koji nas prati još od prošlog proljeća, predlaže WhoWhatWear. Pustite mašti na volju pa svaki nokat obojite u drugu boju, takva manikura zasigurno neće proći nezamijećeno.

Tu je i kultni french koji sada dolazi u još boljem ruhu - umjesto klasičnog bijelog vrha, odaberite u nekoj jarkoj boji ili upečatljivoj zlatnoj.

Najbolje manikure izdvojili smo u galeriji:

FOTO: Instagram @drybylondon FOTO: Instagram @paintboxnails FOTO: Instagram @overglowedit FOTO: Instagram @oliveandjune FOTO: Instagram @lakwerk_sq FOTO: Instagram @lakwerk FOTO: Instagram @emilyjanelathan FOTO: Instagram @emilyjanelathan FOTO: Instagram @drybylondon FOTO: Instagram @drybylondon FOTO: Instagram @drybylondon FOTO: Instagram @drybylondon FOTO: Instagram @camilacoelho

Iva Jerković je nova zvijezda naslovnice Diva magazina, koji na kioscima možete potražiti uz Večernji list u subotu, 13. veljače. Iva je studentica fizioterapije i predvodnica Zagrebačkih mažoretkinja.

Na izvrsnom sniženju u Mango Outletu pronašli smo super stvari od 69,90 koje su savršene za proljeće
Kad stjuardese iz potpetica uskoče u tenisice: 'Ljudima se sviđa kako nam stoje uniforme, a nama je draži casual stil'
Ovakve čizme na zagrebačkoj špici još nismo vidjeli! Domaćoj dizajnerici pristaju genijalno
Zašto za ovo nismo znali ranije? Super TikTok trik za nanošenje korektora koji pruža 'face-lift' efekt

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".