Ove kreme za područje oko očiju jednako su dobre kao i njihovi skupi i luksuzni 'dupovi'

Postoji cijeli niz briljantnih krema za područje oko očiju koje minimiziraju podočnjake i omogućuju ​​lažiranje nesmetanog sna.
Vidi originalni članak

Kreme za područje oko očiju obično su nevjerojatno skupe kada pogledate cijenu po mililitru i dolaze s čitavim nizom obećanja o njihovoj sposobnosti da preokrenu bore i iskorijene podočnjake, kako piše Who What Wear.

Srećom, postoji cijeli niz briljantnih krema za područje oko očiju koje minimiziraju podočnjake i omogućuju ​​lažiranje nesmetanog sna. Dobra je vijest, dakle, da sve više i više marki za njegu kože izlazi s pristupačnim kremama za područje oko očiju koje su prepune sastojaka koji stvarno djeluju i imaju recenzije kupaca koje to dokazuju. 

Tata Harper/The Body Shop
Formule Tate Harper obožavaju influenceri i slavne osobe. Ova je formula osmišljena kako bi pomogla u rješavanju ranih znakova starenja oko očiju, dehidraciju i fine bore. No, The Body Shop ima verziju s pristupačnom cijenom koja ima iste učinke. Obje ove formule na biljnoj bazi sadrže sok lista aloe barbadensis kao glavni sastojak koji hladi, umiruje i hidratizira umorne oči. Savršena je ako tražite jutarnju kremu za područje oko očiju koja će vas odmah osvježiti.

Kate Somerville/AHC
Dovoljno je samo baciti pogled na popis sastojaka ove kreme za područje oko očiju da biste znali da će dati rezultate. Da, po cijeni od £120 skupa je, ali ima sjajne recenzije s 5 zvjezdica. Mješavina peptida Kate Somerville možda je malo naprednija od one AHC-a, ali obje obavljaju briljantan posao zaglađivanja bora, hidratiziranje suhe kože i smanjivanja podočnjaka.

Sisley/The Inkey List
Ova krema za područje oko očiju može se pohvaliti dugim popisom prednosti, uključujući uklanjanje nadutosti s očiju, učvršćivanje i rješavanje bora i podočnjaka. Stručnjaci hvale obje ove kreme za područje oko očiju zbog njihove sposobnosti smanjenja natečenosti i upale zahvaljujući zdravoj dozi kofeina. Doduše, verzija The Inkey List-a ima pristupačniju cijenu od ultra-luksuznog seruma.

SkinCeuticals/CeraVe
Mnogi su veliki obožavatelji ove SkinCeuticals kreme za područje oko očiju zahvaljujući njezinim sposobnostima posvjetljivanja kože, a ovu marku visoko cijene dermatolozi, urednici i slavne osobe. CeraVe krema za područje oko očiju ima sličnu teksturu koja hidratizira područje oko očiju, samo za djelić cijene.

Murad/Beauty Pie
Retinol je jedan od rijetkih sastojaka za njegu kože za koje je dokazano da usporavaju znakove starenja kože, poput finih bora. Retinol može biti iritantan kada ga prvi put upotrijebite, no Muradova sofisticirana formula ima sporootpuštajući retinol i hidratantne sastojke koji pomažu smanjiti iritaciju. Obje ove vrijedne kreme za područje oko očiju sadrže retinol u izobilju, zajedno s revitalizirajućim peptidima kako bi koža ispod očiju bila čvršća i glatkija. 

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Coquette šminka - prirodan izgled koji osvaja svijet ljepote u 2023.
Koliko često možete peglati kosu bez da je oštetite? Frizeri imaju odgovor!
Dermatolozi otkrili koje su najbolje noćne kreme s kojima će vam koža biti svježa i zdrava

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".