Ovako izgleda proces proizvodnje ruževa i sjajila za usne!

FOTO: promo FOTO: M. P. FOTO: M.P. FOTO: promo FOTO: M. P. FOTO: M. P. FOTO: M. P. FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo
Posjet tvornici kozmetike Aura u Nišu te druženje beauty blogerica organizirala je najveća hrvatska drogerija Kozmo.
Vidi originalni članak

Posjetiti tvornicu dekorativne kozmetike za svaku zaljubljenicu u make up i kozmetiku jednako je ulasku u zemlju iz snova. No, i za one malo manje zaluđene kozmetičkim proizvodima, tvornica ruževa, sjajila za usne, pudera i druge dekorativne kozmetike mjesto je koje izaziva znatiželju. Ni mi nismo odoljeli vidjeti proces nastanka proizvoda koje koristimo svaki dan, pa je poziv drogerije Kozmo u posjet tvornici Aura u Nišu u Srbiji prihvaćen s oduševljenjem. A dojam oduševljenja trajao je tijekom cijelog obilaska tvornice!

Uspjeli smo vidjeti apsolutno sve, od laboratorija za istraživanje i razvoj proizvoda, preko proizvodnih procesa ruževa, sjajila za usne, novih pogona za proizvodnju boje za kosu, pakiranja istih do skladišta kozmetičkih proizvoda... Najviše oduševljenja izazvao je proces proizvodnje ruževa i sjajila za usne. Primjerice, od 20 litara dobije se nevjerojatnih 5000 komada sjajila za usne!

– Na tržištu kozmetike, pojedinac se mora nositi s jakim, internacionalnim brendovima ogromnih reklamnih budžeta, čija su zaštitna lica svjetski poznate ličnosti. Mi nemamo to. Zato smo sve naše napore usmjerili postizanju najviših standarda proizvodnje u ovom dijelu Europe. Svjesni smo činjenice da imamo samo jednu priliku da zadobijemo povjerenje svakog klijenta. Zato svaki Aura proizvod mora biti najbolje kvalitete – kažu u tvornici Aura koja ima 100 zaposlenih (među ostalim i pet kemičara, tri tehnologa i dva farmaceuta) te ima tradiciju dugu 20 godina.

Sjedište kompanije Aura je u Nišu, na površini od preko 2.500 kvadratnih metara, a tijekom dva desetljeća postojanja Aura je postala lider u proizvodnji i distribuciji kozmetike i proizvoda za kemijski tretman i njegu kose u ovom dijelu Europe. 
– Kompanija Aura ima velik kapacitet proizvodnje, a možemo, pored našeg proizvodnog programa, ponuditi usluge drugim kompanijama kao što je proizvodnja private label proizvoda. Naš proizvodni pogon je potpuno renoviran 2012. u skladu sa GMP standardom – ističu u tvornici.


Kozmetički brend Aura osim što se ponosi vrhunskom kvalitetom proizvoda, krasi i atraktivan dizajn, inovativne formule te prihvatljive cijene. A to su bili i dovoljan razlog da ovaj brend drogerije Kozmo uvrste i na svoje police. Posebna promocija Aure u tijeku je u Kozmu do kraja listopada, a dostupna su i promotivna šminkanja te prigodni darovi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".