Ovaj tjedan osvojite parfem Private show

Pridružite se natječaju i osjetite posebnu energiju koja vlada na pozornici.
Vidi originalni članak

Britney Spears nam je nedavno predstavila svoj dvadeseti parfem istoimenog naziva kao i hit Private Show s njezinog najnovijeg albuma.

Inspiraciju za novi neodoljivi miris je pronašla u njenoj ljubavi prema ledenoj kavi koja je osnažuje, bijelom cvijeću te energiji koju osjeća kada nastupa. Bijeli jantar dodaje posebno bogatstvo, a dodir nektarine pruža izuzetnu sočnost koja vas vodi prema potpunome užitku. Ovim parfemom pjevačica poziva svoje obožavatelje da dožive ono uzbuđenje koje ona osjeća prilikom boravka na pozornici - strast, samopouzdanje i privlačnost. Pjevačica je izjavila:

"Private show" slavi jednu od mojih najvećih strasti - ples! On je inspiriran energijom koju osjećam kad sam na pozornici, bez obzira radi li se o probi ili nastupu pred publikom. Želim da moji fanovi imaju ovaj seksepilan miris koji će ih potaknuti da ostvare svoje snove!

Natječaj traje do 1. prosinca do kraja dana nakon čega objavljujemo dobitnike! Najkreativniji odgovor na pitanje "Kako se osjećate kada nosite dobar parfem?" osvaja Britney Spears Private Show.

Dobitnica je: Nataly Zubović! Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".