Tekući puder koji u beauty svijetu ima kultni status: Dolazi u više od 60 nijansi, a na licu je postojan cijeli dan!

U moru proizvoda, ponekad je najbolje vratiti se klasicima, a jedan od njih je i Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation koji je predstavljen još 1997. godine, a više od 20 godina poslije, i dalje je mnogima omiljen odabir.
Vidi originalni članak

S dolaskom hladnijih dana, dolazi i vrijeme za promjenu beauty rutine, što znači da se vraćamo nešto težim proizvodima koji će dodatno zaštititi našu kožu tijekom jeseni i zime. Osim što se mijenja beauty rutina, i u make up torbicu vraćamo proizvode poput tekućih pudera sa super prekrivanjem koje smo tijekom ljeta ipak ostavili sa strane i zamijenili ih nešto laganijim proizvodima. 

Kad je riječ o izboru pudera, zadatak nije nimalo jednostavan. Potrebno je pronaći onaj koji će dobro prekriti nepravilnosti na licu, onaj koji neće "skliznuti" s lica, a istovremeno odgovarati postojećoj beauty rutini, kao i tipu kože. U moru proizvoda, ponekad je najbolje vratiti se klasicima, a jedan od njih je i Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation koji je predstavljen još 1997. godine, a više od 20 godina poslije, i dalje je mnogima omiljen odabir. 

Moguće je birati više od 60 nijansi, a kako piše WhoWhatWear, kultni status zaslužio je jer se ova matirajuća podloga jednostavno neće "pomaknuti" s lica, što znači da ga tijekom dana ne morate popravljati. Ako niste ljubitelji mat efekta, ne brinite, jer puder licu pruža prirodan sjaj, no ne stvara se osjećaj prekomjernog lučenja sebuma na licu. Iako je formula gusta, puder na licu djeluje prilično lagano i ne isušuje ga. 

Ako je i vama ovaj puder ukrao pozornost, možete ga potražiti u drogerijama poput Douglasa ili na web shopu kao što je Notino, službena Estee Lauder stranica i Look Fantastic. 

Domaći brend za njegu kože predstavio je novi proizvod s cvijetom mimoze, a ima i humanitarni karakter
Koje su najtraženije masaže i kako odabrati onu idealnu, otkrivaju vlasnica studija za njegu te kozmetičarka i maserka
Tekući puderi u ulozi savršenog tena: Kako odabrati idealan za svoj tip kože i pogoditi pravu nijansu?
Kako odabrati hidratantnu kremu koja će pomoći koži uslijed promjene temperature i u grijanim prostorima?

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".