Ovaj serum s vitaminom C hit je na Amazonu, a pomaže kod posvjetljivanja i zaglađivanja kože

Prema mnogim korisnicima koji su ga isprobali, ovaj serum daje trenutne rezultate i učinio je da njihova koža izgleda živahno nakon nanošenja
Vidi originalni članak

Kada je riječ o proizvodima koje bi svatko trebao imati u svojoj rutini, bez obzira na dob ili tip kože, serum s vitaminom C jedan je od najpreporučljivijih od dermatologa. Ne samo da ovaj sastojak može pospješiti blistavu kožu i izblijediti postupalne hiperpigmentacije, također može zaštititi kožu od oštećenja slobodnih radikala, koji mogu uzrokovati znakove starenja.

Postoji toliko mnogo toga za izabrati na tržištu, ali jedan serum iz Vibriancea postao je viralan na TikToku i ima gotovo 3000 sjajnih recenzija na Amazonu.

Super C serum se prodaje kao serum s vitaminom C, ali sadrži snažnu mješavinu drugih aktivnih sastojaka, kao što su vitamin B5, vitamin E i kofein, za koje certificirana dermatologinja Marisa Garshick objašnjava da pomaže u smanjenju upala i crvenilo.

Njegov prvi glavni sastojak je 3-O etil askorbinska kiselina, koja je stabilniji derivat čistog vitamina C. Može učiniti potpuno iste stvari koje može učiniti bilo koji vitamin C, poput posvjetljivanja, blijeđenja mrlja i smanjenja znakova starenja, a da tako lako ne oksidira. To znači da nakon otvaranja može stajati dulje i ne treba ga čuvati u hladnjaku.

Također sadrži vitamin E, koji je poznat po svojim hidratantnim i ljekovitim svojstvima, te pro-vitamin B5, koji može umiriti upaljenu kožu i poboljšati zadržavanje vlage. Drugi ključni sastojak je kofein. popularni antioksidativni sastojak u proizvodima protiv starenja jer može osvijetliti i boriti se protiv slobodnih radikala.

Prema Garshick, svi tipovi kože mogu koristiti ovaj serum s vitaminom C. "Radi kao multitasker koji pomaže u rješavanju diskoloracije i poboljšava sjaj", objašnjava ona za Byrdie. Samo budite oprezni zbog činjenice da sadrži vodu s plodom limuna, što mu daje prilično jak miris limuna. 

Tekstura seruma je gusta i možda ćete trebati upotrijebiti pumpicu ili dvije da prekrijete cijelo lice, ali se viskozna tekstura bez napora upija u kožu, ne ostavljajući tragove. Zapravo, koža je hidratizirana i manje zategnuta nakon nanošenja, savršeno pripremajući kožu za hidratantnu kremu ili SPF.

Prema mnogim korisnicima koji su ga isprobali, ovaj serum daje trenutne rezultate i učinio je da njihova koža izgleda živahno nakon nanošenja. Osim toga, djeluje super hidratantno, čini kožu mekšom i glatkom, bez obzira na godišnje doba.

Osma epizoda serije 'I tek tako...' pokazala nam je kako izgledati savršeno chic u profesionalnim, uredskim outfitima
Modna ideja koju prepisujemo ovih dana: Kratak kombinezon i efektne sandale odličan su ljetni spoj
Izdanje koje krade pozornost: 'Šareno nosim tijekom cijele godine, a pogotovo ako se ujutro probudim vesela'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".