Ovaj novi beauty trend žene će jednostavno obožavati!

Možete ga isprobati već danas jer vjerujemo da "materijal" imate doma
Vidi originalni članak

U moru kozmetičkih trendova koji svakodnevno preplavljuju društvene mreže, a nisu ni približno nosivi u stvarnom životu, istaknuo se jedan koji uistinu želimo kopirati. Sviđa nam se jer je, ako ne za svaki dan, idealan za izlaske kad ćete se definitivno istaknuti između brojnih smokey eyesa i linija izvčenih tušem u kombinaciji s crvenim ružem. 

Radi se o trendu u kojem sjenilo nanosite na utor između očiju i nosa. Najbolji su izbor svijetle boje jer ćete tako vizualno povećati oči, dok će ih tamnije nijanse smanjiti. Za ovo su vam potrebna tek sjenila u boji i četkica s kojom ćete nanijeti sjenilo - čak i ako niste dovoljno vješti, ne brinite jer ga ne trebate sjenčati.

Možete ga kombinirati s nekom drugom bojom sjenila, ali i samostalno u nekoj jarkoj boji što će biti izrazito efektno, ali i posebno!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".