Ovaj brend parfema obožavaju Victoria Beckham i Meghan Markle, a možete ga kupiti i kod nas

Londonski brend Jo Malone dostupan je i u parfumerijama u Hrvatskoj, a izdvaja se po neobičnim kombinacijama sastojaka
Vidi originalni članak

Ako ste u potrazi za parfemom kojim ćete upotpuniti vlastitu kolekciju ili darovati ga dragoj osobi, možda je vrijeme da isprobajte nešto iz kolekcije popularnog britanskog brenda Jo Malone. Dolaze u elegantnim staklenim pakiranjima, izgledaju luksuzno i jedinstveno, a možete ih nositi svaki dan, jednako kao i u posebnim prigodama. 

- Naši su mirisi elegantni i jednostavni, a posebni su zbog neočekivanog twista koji nude zahvaljujući sastojcima koje možda na prvu ne biste spojili, ali zajedno sjajno funkcioniraju. Sve je počelo s dodavanjem bosiljka u mirisu Lime Basil & Mandarin, s obzirom na to da je bosiljak u parfemima u to vrijeme bio jako rijedak, rekli su iz Jo Malonea. Londonski brend ima mnoge celebrity obožavateljice. 

Upravo je navedeni miris omiljen Rosie Huntingon-Whiteley, britanskoj glumici i modelu, koja kaže kako je ljubav prema njemu naslijedila od majke i bake, a bira ga svaki put kad poželi da su joj one blizu, s obzirom na to da Rosie živi u Los Angelesu, a njezina Majka u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ovaj parfem predstavlja joj odličan lijek za nostalgiju i budi posebna sjećanja, rekla je u jednom od svojih videa. 

I Meghan Markle velika je ljubiteljica Jo Malone mirisa, a njezin omiljen je Wild Bluebell pa je u jednom intervjuu za Express rekla da, ako ga slučajno zaborai staviti pri izlasku iz kuće, uvijek se obvezno vrati i nanese ga.

Jo Malone obožavateljica je i Victoria Beckham koja ga kostantno "rotira" u svojoj kolekciji, a njezin go to miris je Grapefruit Cologne kojem svježinu daju ružmarin, pepermit i papar, piše WhoWhatWear

Miris Lime Basil & Mandarin predstavljen je 1999. godine, a od tad drži status najpopularnijeg, a slijede ga Pomegranate Noir, zatim English Pear & Freesia te Peony & Blush Suede koji također dobivaju kultni status u svijetu parfema. 

Jo Malone parfemi dostupni su i u Hrvatskoj - u dućanu u Ilici, na Notinu, u parfumerijama Douglas, a osim parfema, u ponudi možete pronaći i savršene svijeće, kao i mirisne štapiće koji će uljepšati atmosferu u svakom prostoru. 

Iz četiri zagrebačka salona otkrili su nam najpopularnije frizure i boje kose za jesenske i zimske dane pred nama
Koristite kokosovo ulje za njegu kose? Stručnjaci misle da to nije najbolja ideja; evo što ono radi kosi
Domaća vizažistica savjetuje kako odabrati bronzer koji će na licu izgledati prozračno i prirodno
Super savjeti s kojima će ruž ostati postojan te biti dugotrajan i ispod zaštitne maske za lice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".