Ovaj bob stalno viđamo na Instagramu, a hit je jer traži minimalno stiliziranja i brige

Scandi bob, kako mu i samo ime kaže, potječe iz Skandinavije, a postao je popularan jer je šik, laskav i ne zahtijeva mnogo brige, odnosno održavanje frizure je minimalno.
Vidi originalni članak

Posebno ljeti, ali i inače, volimo frizure koje zahtijevaju minimalno stiliziranja. Ako i sami preferirate takav look, a željni ste promjene, vrijeme je da isprobate tzv. Scandi bob kojeg u zadnje vrijeme sve više viđamo na društvenim mrežama, a Glamour piše kako ga nose sve cool djevojke na Instagramu. 

Scandi bob, kako mu i samo ime kaže, potječe iz Skandinavije, a postao je popularan jer je šik, laskav i ne zahtijeva mnogo brige, odnosno održavanje frizure je minimalno. 

– Bob je vrlo laskav sam po sebi, a Scandi bob rezan je točno ispod linije čeljusti te je idealan za one koji žele nešto dužu varijantu boba. Uokviruje lice i ističe njegove linije, a oni koji žele nešto posebnije, mogu isprobati i pramenove na prednjim dijelovima kose s kojima će frizura dobiti svjetliji okvir – pojašnjava stručnjakinja za Glamour. Tajna dobrog izgleda ove frizure je u razdjeljku koji je ležerno "prebačen", a kosi daje volumen i moderan prizvuk.  

Bob je, ističe stručnjakinja, vrlo lako održavati, a super je izbor i za visoke temperature, a zbog razdjeljka koji nije strogo definiran, kosa izgleda vrlo opušteno i prirodno. Prilikom oblikovanja, ključno je kosi dodati volumen, a kod feniranja sve što trebate je velika četka. Kad sušite dio oko razdjeljka, fen usmjerite u suprotnom smjeru kako biste postili željeni efekt.

Kao još jednu prednost frizure, stručnjakinja ističe i njezinu duljinu jer je kosa i dalje dovoljno dugačka da je, kad to poželite, možete stilizirati u niski rep ili punđu.

Jedna od najboljih stomatologinja u Hrvatskoj: 'Priznanje pacijenata za najdoktoricu velika mi je čast, ali i odgovornost'
Naočale koje zaokružuju karakter: Najvažnije je da se s njima osjećate ugodno
'Ovu kombinaciju sam odabrala jer mi fali sunca pa sam dala malo svježine u tmurno vrijeme'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".