Ovaj bi se proizvod trebao zvati čarobnjak u bočici; hit je u borbi protiv prištića i mitesera

Nekoliko proizvoda s potpisom Paula's Choice postali su pravi viralni hitovi, a među njima je i Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant, kemijski piling za kojeg kažu da ima moć umanjiti pojavu prištića i mitesera.
Vidi originalni članak

Paula's Choice brend je koji beauty entuzijastice u posljednje vrijeme jednostavno obožavaju zbog formulacije njihovih proizvoda, potpune transparentnosti i cruelty free filozofije. S godinama su postali brend čiji proizvodi daju odlične rezultate u njezi kože, a visoko učinkovite formule pri kojima se vodi računa da se ne ugrožava okoliš, kao i da se ne proizvodi ne testiraju na životinjama, smjestile su ih u sam vrh beauty industrije.

Posebni su i po tome što su njihovi proizvodi većinom dostupni online, dok su fizičkim putem dostupne tek u posebno odabranim trgovinama, a među njima je i Opposite, trgovina u zagrebačkoj Draškovićevoj trgovini, iza koje stoji Jelena Skendžić Ratkajec, osnivačica domaćeg beauty brenda Skintegra. 

Nekoliko proizvoda s potpisom Paula's Choice postali su pravi viralni hitovi, a među njima je i Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant, kemijski piling za kojeg kažu da ima moć umanjiti pojavu prištića i mitesera. 

Kako smo ranije pisali, eksfolijacija u slučaju AHA kiselina označava ljuštenje, odnosno nježno uklanjanje odumrlih stanica kože s njezine površine, za razliku od BHA kiselina, koje prodiru nešto dublje u pore. 

- Eksfolijacija rezultira svježijim, ujednačenijim, glađim tenom zdravijeg izgleda i sjaja - rekla je ranije za Divu Sara Jerman, brend menadžerica hrvatskog kozmetičkog brenda Olival. Spomenuti proizvod brenda Paula's Choice sadrži salicilnu kiselinu, a postao je hit i zahvaljujući TikToku, gdje korisnici hvale njegovu učinkovitost. Idealan je za mješovitu i masnu kožu, a u svojim formulacijama ne sadrži bojila i umjetne mirise. 

Ovaj je proizvod hit i na Amazonu, gdje ima više od 28 tisuća recenzija, od čega je 75% korisnika proizvodu dalo čistu peticu. 

- Ovaj bi se proizvod trebao zvati čarobnjak u bočici. Kad ga koristim na svojoj prilično suhoj koži, potpuno je transformira te ona više nije iziritirana. Piling smanjuje crvenilo, umiruje kožu, čisti je i preko noći daje jako lijep sjaj - piše u jednom od komentara na Amazonu, uz objašnjenje da treba biti oprezan prilikom korištenja te uvijek u rutinu ubaciti i SPF.

- Ovaj proizvod, kao i većina ostalih, odlično funkcionira ako znate kako ga koristiti - piše u recenziji pa je svakako dobra ideja, prije korištenja posavjetovati se sa stručnjakom, pogotovo ako imate izrazito osjetljivu kožu. 

- Ovaj je proizvod čudesan! Koristim ga samo tjedan dana i već mogu vidjeti velike razlike na koži, on je doslovno rješenje za probleme s kožom. Dajte mu priliku i zahvalite mi kasnije. Sviđa mi se kako koža izgleda glatko, kao da koristim neki "filter" - napisala je još jedna zadovoljna korisnica. 

Osim na Amazonu i u Oppositeu, proizvode s potpisom brenda Paula's Choiceo pronašli i na web shopu Superskin.hr, gdje je cijena kemijskog pilinga 40,36 eura i trenutačno je dostupan za kupnju. Proizvod je dostupan i na službenoj stranici brenda, kao i na web shopovima Cult Beauty i Net a Porter.

Modna stilistica u savršeno chic stajlingu bez puno truda: 'Poručujem svima da nose ono što im se sviđa'
Isabella Rakonić prošetala je odličan komplet jarkih boja: 'Uzorke nosim diskretno, uglavnom kao modne dodatke'
Sakoi i blejzeri hit su jesenske mode, a podjela na muške i ženske forme čini se tako komičnom i zastarjelom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".