Ova tri trenda u kosi, jednostavna za održavanje, dominirat će 2021. godinom

Bob, kao i sve njegove varijacije, i dalje su dominantne, a kad su u pitanju tehnike bojanja kose, i dalje predvodi balayage koji ne zahtijeva česte odlaske u frizerski salon.
Vidi originalni članak

2020. godina kao trend je nametnula frizure koje se jednostavno održavaju, a ta se filozofija nastavlja i u 2021. Bob, kao i sve njegove varijacije, i dalje su dominantne, a kad su u pitanju tehnike bojanja kose, i dalje predvodi balayage koji ne zahtijeva česte odlaske u frizerski salon. WhoWhatWear donosi nekoliko trendova u svijetu kose koji će biti hit u 2021. godini, a svima im je zajedničko da se jako jednostavno održavaju. 

Soft balayage

Kad je u pitanju boje kose, većina je u potrazi za bojom koja se što jednostavnije održava, a dobra je ideja prirodnija verzija balayagea jer su se ljudi za vrijeme pandemije koronavirusa odmaknuli od pramenova i boja za kosu koje zahtijevaju stalne odlaske u frizerski salon. 

Ako razmišljate o balayage tehnici, ideje potražite u galeriji

FOTO: INSTAGRAM @JOHANNEBROSTROEM FOTO: INSTAGRAM @REEMKANJ FOTO: INSTAGRAM @RUERODIER FOTO: INSTAGRAM @ZINAFASHIONVIBE FOTO: INSTAGRAM @ROSIEHW FOTO: Instagram @MISSTPW FOTO: INSTAGRAM @SUKIWATERHOUSE FOTO: INSTAGRAM @JLO FOTO: INSTAGRAM @JESUSHAIR FOTO: INSTAGRAM @GISELE FOTO: INSTAGRAM @EMILISINDLEV FOTO: INSTAGRAM @CAMILLECHARRIERE FOTO: INSTAGRAM @BRYCESCARLETT FOTO: INSTAGRAM @ASOS_LOTTE FOTO: INSTAGRAM @ANNABELROSENDAL

- Tijekom proljetnog lockdowna, kod mnogo mojih klijenata do izražaja je došla prirodna boja kose i oni su se na nju navikli. Kao posljedica toga, sve više klijenata želi boju koja je vrlo slična njihovoj prirodnoj boji, a takvo je održavanje puno jednostavnije, a odlasci u frizerski salon su mnogo rjeđi - rekao je celebrity frizer George Northwood za WhoWhatWear.

Choppy bob i lob

Kao i kod bojanja kose, jednostavnost vrijedi i kod frizura pa su teksturirani lob i bob, pomalo messy izgleda apsolutni hit. Takve su frizure popularne jer, kad kosa naraste, one i dalje izgledaju jako chic. Hit su dužine do ruba čeljusti, zatim duža verzija boba, odnosno lob dužine do ključne kosti, shag frizura koja je doživjela veliki povratak, blunt bob... 

Dugačka, slojevita kosa

Bob i lob bez sumnje su najpopularniji, no Nicholad Hardwick, poznati stilist kose, za WhoWhatWear je rekao da se možemo inspirirati i frizurama koje su bile hit u prošlosti, a bilo su vrlo jednostavne za održavanje. Tu u prvi plan dolazi dugačka, slojevita kosa, pomalo valovita, koja je posebno bila popularna sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća. Ključ dobre frizure krije se upravo u sojevitosti kako ne bi morali ići često u frizerski salon jer ravno ošišana kosa zahtijeva češće šišanje pa je pomalo messy frizura bolje rješenje.

Djevojka na primjeru tosta pokazala zašto baš uvijek treba koristiti proizvode za zaštitu kose od topline

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Visoke čizme i elegantno odijelo? Takav spoj na špici još nismo vidjeli, pogledajte kako ga nosi student međunarodnih odnosa
Jeste li se ikada pitali zašto se Zara zove - Zara? Vlasnik je na početku imao malo drugačiju ideju
Tatjana i Vlaho u cool kombinacijama: 'Odabrali smo praktični bajkerski look jer smo došli na motoru u grad'
Nikolina Lacković blista u hit trapericama i s torbom za koju kažu da je bolje ulaganje od dionica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".