Ova paleta sjenila dobila je kultni status u beauty svijetu, a mnogi su je ocijenili sa 'čistom peticom'

Paleta se sastoji od četiri prekrasno usklađena sjenila, svaka sa svojom jedinstvenom teksturom i bojom, što omogućuje korisnicima da kreiraju beskrajno mnogo kombinacija i lookova
Vidi originalni članak

Charlotte Tilbury Luxury Palette u nijansi "Pillow Talk" postala je pravi kultni proizvod u svijetu ljepote, osvajajući srca brojnih zaljubljenika u šminkanje diljem svijeta. Ova paleta sjenila ne samo da je osvojila brojne pozitivne recenzije, već je mnogi ocjenjuju s najvišom ocjenom, čistom peticom.

U "Pillow Talk" kolekciji, kao i kultni ruž za usne, ovaj proizvod je stvoren kako bi pružio nevjerojatno privlačan i sofisticiran izgled očiju. Paleta se sastoji od četiri prekrasno usklađena sjenila, svaka sa svojom jedinstvenom teksturom i bojom, što omogućuje korisnicima da kreiraju beskrajno mnogo kombinacija i lookova. Čine ju biserno ružičasta, mat tamnoružičasta, nježno smeđa i svjelucava ružičasto-zlatna nijansa.

Charlotte Tilbury Luxury Palette Pillow Talk osim što je omiljena među makeup artistima i ljubiteljima šminke, osvojila je i srca korisnika jer pruža nevjerojatno pigmentirane nijanse koje se lako nanose i blednaju. Također, formula sjenila omogućuje dugotrajnost i minimalno opadanje, što je ključno za postizanje besprijekornog izgleda tijekom cijelog dana ili večeri.

Cijena palete je 53 eura, a što o njoj misle dame koje su je već dodale u svoju kozmetičku torbicu najbolje govore recenzije. Na stranici brenda paleta je ocijenjena 1581 puta, a prosječna ocjena je 4,5/5. Čak 1152 puta korisnici su joj dali ‘čistu peticu’.

– To je najljepša paleta i moj trenutni favorit – glasi jedna recenzija, dok je druga korisnica dodala: – Ovo je jedan od mojih favorita odmah uz Exaggereyes. To je paleta toplijih tonova koja izgleda vrlo prirodno na očima. Pigment i kvaliteta su u skladu s ostatkom Charlottes linije. Ova paleta je must have, preporučila bih ju svakome. –

Mrežaste cipele novi su trend među ljubiteljima mode, a evo kako ih savršeno stilizirati
Stiže treća sezona 'I tek tako...': HBO je potvrdio povratak omiljenih likova za još jedan nastavak serije
'Inače mi je traper omiljeni materijal jer volim stil 2000-tih, ali ova kombinacija mi se sviđa jer me podsjeća na 90-e'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".