Ova je frizura veliki hit jer pristaje svima i lako se održava, a frizeri joj predviđaju veliku popularnost i u 2021.

Zbog rjeđih odlazaka u frizerske salone, klijenti traže frizure koje su jednostavne za održavanje, a među njima je svakako messy bob koji dolazi u kombinaciji sa šiškama
Vidi originalni članak

U godini koju polako ostavljamo iza nas, zasigurno ste nebrojeno puta čuli i pročitali kako je bob it frizura, a njezina će se dominacija nastaviti i u 2021. godini jer, prema riječima frizerskih stručnjaka, bob je najpopularnija frizura za iduću godinu, a dobiva i jedan trendi "dodatak", šiške. 

Riječ je o frizuri koja između trendovske i klasične. Posebna je jer odgovara različitim oblicima lica, a moguće je birati između različitih opcija - blunt, teksturirani, pomalo edgy, klasični, sve ovisi o obliku lica. Osim nove dužine, tu su i šiške koje bobu daju posebno chic prizvuk, a kod njih se također možete poigrati pa birati između tzv. curtain bangs ili gustih šiški. 

Ipak, prije šišanja šiški, razmislite jeste li spremni održavati ih i posavjetujte se s frizerom jesu li one uistinu pravi odabir za vas. Ako razmišljate o šišanju šiški, ovo su stvari koje trebate znati prije konačne odluke, a frizeri tvrde kako će upravo šiške još veću popularnost doživjeti u 2021. godini. 

- Zaštitne maske za lice nastavit ćemo nositi i u 2021., a mnoge se klijentice sve više odlučuju za šiške koje nadopunjuju look i uokviruju lice, rekla je frizerka Amber Swift za WhoWhatWear. Dodala je također da su šiške zimi popularne jer su jednostavnije za održavanje u hladnijim mjesecima, s obzirom na to da visoke temperature mogu predstavljati problem prilikom stiliziranja šiški. One imaju moć uokviriti i definirati lice pa stručnjaci kažu da im je jasno gdje leži popularnost šiški. Također, Swift preporučuje nešto opušteniju verziju boba i šiški jer, kako sama kaže, česti odlasci u frizerski salon trenutačno nisu opcija. 

George Northwood, stilist kose koji je, između ostalog, zadužen i za frizuru Alexe Chung, kaže kako će nesavršena, choppy bob frizura biti još veći hit u godini pred nama. 

- Zbog trenutačne situacije s pandemijom koronavirusa i lockdownima, mislim da klijenti sve više traže frizure koje je jednostavno održavati. Mnogi su klijenti tražili nesavršeni bob, koja je jedna od mojih zaštitnih frizura. Mislim da će se popularnost takve frizure nastaviti i u 2021. godini - messy opušteno i jako chic, bez puno truda. 

Frizerska stručnjakinja Nicole Pembrook također je za WhoWhatWear ispričala kako je potražnja za kraćim frizurama sve veća, a naglasak se stavlja na prirodnu teksturu kose, kao i na opušteni look koji je svevremenski, elegantan i jednostavan za održavanje. Upravo tu uskače popularni bob, a ako želite mali pomak od klasike, dodajte mu šiške i imate look kojem predviđaju veliku popularnost u 2021. 

Ako i sami razmišljate o bob frizuri, super inspiraciju donosimo u nastavku

FOTO: Instagram @xeniaadonts FOTO: Instagram @vanessaevelynh FOTO: Instagram @kaiagerber FOTO: Instagram @taylorlashae FOTO: Instagram @vikyandthekid FOTO: Instagram @theannawintour FOTO: Instagram @brittanyxavier FOTO: Instagram @zoeydutch FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @lucyhale FOTO: Instagram @karliekloss FOTO: Instagram @jjmorrow FOTO: Instagram @emmaroberts FOTO: Instagram @dualipa FOTO: Instagram @chloehelenmiles FOTO: Instagram @brielarson FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @amandajsmart FOTO: Instagram @alexachung

Balayage tehnika bojanja kose uvijek je trendi, a u galeriji smo pogledajte kako takav look nose trendseterice

FOTO: INSTAGRAM @JOHANNEBROSTROEM FOTO: INSTAGRAM @REEMKANJ FOTO: INSTAGRAM @RUERODIER FOTO: INSTAGRAM @ZINAFASHIONVIBE FOTO: INSTAGRAM @ROSIEHW FOTO: Instagram @MISSTPW FOTO: INSTAGRAM @SUKIWATERHOUSE FOTO: INSTAGRAM @JLO FOTO: INSTAGRAM @JESUSHAIR FOTO: INSTAGRAM @GISELE FOTO: INSTAGRAM @EMILISINDLEV FOTO: INSTAGRAM @CAMILLECHARRIERE FOTO: INSTAGRAM @BRYCESCARLETT FOTO: INSTAGRAM @ASOS_LOTTE FOTO: INSTAGRAM @ANNABELROSENDAL

Prezgodna i super odjevena mama nosi najotkačenije traperice koje smo dosad vidjeli na zagrebačkoj špici
Osvojila nas je "prosinačka" kombinacija showroom menadžerice, a ima i super prijedlog što nositi za blagdane kod kuće
Znamo kada počinju sniženja u Zari! Izdvojili smo najbolje komade koje bismo voljeli vidjeti na popustu
Prirodan make up na drugačiji način: Poželjni su sjaj i glamurozan izričaj, a vizažistica savjetuje kako ih postići

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".