Ova je boja kose pravo iznenađenje u 2020. godini: Poznate cure je obožavaju, a s njom ne možete proći nezamijećeno

Ipak, jedini problem je njezino održavanje jer se jako brzo ispere, no sve ovisi o stanju kose, kao i proizvodima koji se koriste
Vidi originalni članak

Lady Gaga, Kaia Gerber, Lottie Moss... Ove su dame isprobale nijansu koja je je definitivno najveće iznenađenje kad je riječ o bojama za kosu u 2020. godini. Radi se o rose gold nijansi, a poznata frizerka i hair stilistica brojnih poznatih dama, Kristin Ess, na svojem je Instagramu napisala da nije mislila da će ružičasta kosa postati takav hit, ali to se još tijekom karantene zbilja dogodilo, a najtraženija je bila nijansa Rose Gold Temporary koju potpisuje njezin brend.

Tehnički, nije riječ o nekoj novoj nijansi - isprobala ju je Hailey Bieber prošle godine, Kylie Jenner bila je među prvima kad je kosu obojala u nježno ružičastu još 2016. godine, Julia Roberts koja je krajem 2018. godine isprobala nijansu između boje breskve i ružičaste, kao i Lucy Hale koja je plavim tonovima dodala nijanse ružičaste prije dvije godine. Ipak, iako nije riječ o novom trendu, svakako je riječ o beauty hitu koji je apsolutno iznenađenje u 2020. godini. 

Budući da nije riječ o uobičajenoj nijansi, ako mislite da bi rose gold bila preupečatljiva, postoje trikovi kako je održati nešto decentnijom i suptilnijom. Zaboravite na jarku, tzv. bubblegum nijansu i držite se nježnijih tonova, čak u kombinaciji s blonde nijansama. Na taj način dobit ćete glamurozan i sofisticiran look, pomalo netipičan za jesenske dane, no definitivno će biti riječ o izvrsnome osvježenju. 

Kad je riječ o tome koliko će rose gold nijansa trajati, sve ovisi o boji kose, njezinom stanju i proizvodima koje koristite, piše Glamour. Primjerice, Hailey Bieber rekla je kako joj se ružičasta nijansa jako svidjela, no bilo joj je jako teško održavati je. U prosjeku, potrebno je između 10 i 20 pranja da se boja u potpunosti ispere. 

 

Još jedna tehnika bojanja kose kojoj frizeri predviđaju popularnost: Jednostavna za održavanje, a izgleda wow!
Od klasike do otkačenih ideja: Pet boja kose koje možete isprobati ove sezone, a frizeri kažu da će biti veliki trend
Ako ste u prijelaznoj fazi ili razmišljate o novoj boji, vrijeme je da isprobate cimet-smeđu! Kosa će izgledati toplije i raskošnije!
Nova boja kose i outfit koji će obožavati klasičarke: U poznatom brendu Kate pokazala zašto volimo njen stil

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".