Ova hidratantna krema je jedan od hit proizvoda na Amazonu: 'Najbolja stvar koju sam ikad probala'

Osim na Amazonu, krema je apsolutni hit i na Redditu, gdje je proglašena najboljom na svijetu
Vidi originalni članak

Da je neki proizvod hit u beauty svijetu, možemo vidjeti na Amazonu, točnije na njegovoj listi najprodavanijih proizvoda. Kad je u pitanju beauty rubrika, jedna od najboljih krema je Neutrogenina Hydro Boost® Face, hidratantna krema za lice koja je dostupna i kod nas. 

Osim na Amazonu, ova je krema hit i na Redditu, gdje su je korisnici iskreno recenzirali i ljudi su njome redom oduševljeni. Prema subredditu Skincare Addiction, ova hidratantna krema ima najviše pozitivnih recenzija.

Kako piše Glamour Magazine, Neutrogena HydroBoost Gel Cream idealna je za ekstra-suhu kožu, a neki korisnici tvrde da im je krema u potpunosti promijenila kožu na bolje. 

- Isprobala sam mnogo proizvoda kako bih riješila problem suhe i osjetljive kože te je bilo jako teško pronaći proizvod koji će je hidratizirati, a da mi nije napravio "nered" na licu. Ova je krema na licu jako lagana i prozračna, a istovremeno se jako brzo upija, napisala je korisnica. Krema nema mirisa, ne sadrži ulja i dermatološki je testirana.

Ova je krema zaludila internet i bacila puder u drugi plan! Pogledajte o čemu se radi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od recenzija na Amazonu glasi:

- Ova krema pruža fantastičnu hidrataciju i osobama starijima od 60 godina. Neutrogenini proizvodi preporučeni su mi kao učinkovita i pristupačna alternativa za proizvode iz skupljih linija. Jako je lagana, lako se razmazuje i brzo se upija. 

- Najbolja stvar koju sam ikad probala. Od dvadesetih godina imam suhu, masnu i kožu sklonu aknama i probala sam sve, ništa nije funkcioniralo. Nešto bi pomoglo aknama, ali bi potpuno isušilo kožu, toliko da me boljelo kad bih se smijala. Isto tako, kad bih koristila nešto za suhu kožu, počela bi se dodatno mastiti. Bilo je jako frustrirajuće, a ja sam bila nesigurna, osobe koje imaju problema s kožom znaju o čemu govorim. U studenom prošle godine od mame sam posudila Neutrogeninu hidratantnu kremu, a odmah sam primijetila kako je koža baršunasta, a koža je odmah upila kremu, stvarno joj je hidratacija bila potrebna! Nanijela sam još malo kreme, a kad sam se drugo jutro probudila, koža je izgledala potpuno drugačije. Tekstura je bila bolja, sjajila se... Čak ni akne nisu bile tako crvene. Od toga dana je koristim - cistične akne su se smanjile, koža je glađa i čišća, a ja bez ove hidratantne kreme ne mogu živjeti, fantastična je - napisala je korisnica recenziju na Amazonu. 

Ako i sami želite isprobati ovu hidratantnu kremu, pronašli smo je na Notinu, gdje je njezina cijena 105,90 kn.

Mama i kći u super stajlinzima koje ćete poželjeti kopirati: 'Često se uskladimo, a neke stvari i razmjenjujemo'
Lijepa brineta nosi odijelo koje se treba naći u svakoj proljetnoj garderobi, a pristaje joj izvrsno
Torbe do 199,90 kn koje će biti najljepši dodatak i osvježiti svaku kombinaciju u prijelaznom razdoblju
Bojate li kosu dok je mokra ili suha? Stručnjaci pojasnili u čemu je razlika i što je bolje za kosu

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".