Ova dama osmislila je trepavice za sve žene koje su ih izgubile poslije kemoterapije

C-Lash nova je vrsta umjetnih trepavica, posebno razvijena za žene koje su izgubile vlastite trepavice nakon kemoterapije.
Vidi originalni članak

Gubitak kose nakon kemoterapije težak je udarac za svakog - perike i make up mogu djelomično sakriti neke stvari, ali gubitak trepavica teško je nadomjestiti, piše The Mirror. 

Na tržištu postoje različite vrste umjetnih trepavica, no uvijek se javlja isti problem - one se apliciraju na prirodne trepavice što damama bez vlastitih stvara veliki problem. Cody Gapare, koja je inače i sama izgubila kosu nakon kemoterapije, iz tog je razloga osmislila C-Lash u suradnji s brendom Eylure. Podijelila je svoja iskustva: 

Nikad nisam željela da rak bude taj koji će me definirati. Dijagnosticirali su mi ga 11. kolovoza 2014. u 15 sati, a tri sata kasnije već sam bila na razgovoru za prijavu na pravni fakultetu, niti u jednom trenutku mi nije bila opcija da ga otkažem. Rak je samo odlomak u mom životu. Nažalost, morala sam zbog bolesti odustati od fakulteta, ali je to sve na neki čudan način za mene bilo blagoslov. Tijelo mi je bilo bolesno, ali moj mozak i glava nikad nisu bili fokusirani kao što su za vrijeme i bolesti i onda mi je palo na pamet... Znala sam da mogu nositi periku i obrve napraviti pomoću olovke, no što s obrvama? Tu se rodila ideja o C-Lash!

Prototip je napravila pomoću selotejpa i, iako je sve ispalo jako nespretno, inspiriralo ju je da počne "ići od vrata do vrata". Kaže da stvaranje C-Lash je bilo bitan dio njezinog oporavka - njime je spasila samu sebe, ali je znala da time pomaže i mnogim drugim ženama. 

C-Lash ima široku traku koja se pričvršćuje na kapak - dolazi u tri, vrlo prirodne varijante pa ga svaka žena može nositi.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".