Ova boja kose pravi je ljetni hit - biste li je isfurali?

Izgleda taaako dobro da bismo odmah nazvali frizera i zatražili termin
Vidi originalni članak

Nakon svijetlo roze i sive, na red je došla još jedna neobična boja. Njezino je ime blorange, a izgleda kao roza koja je bila hit prije nekoliko sezona s primjesama narančaste. Nekoliko poznatih dama već je odlučilo obojati kosu u ovu boju, a jeste li dovoljno hrabre da isprobate novi trend?

Preporuka je da, ukoliko ste dovoljno hrabre, utoliko ovaj makeover kose ipak prepustite stručnim rukama frizera kako ne bi dobile rezultat suprotan željenom, a i trebate biti svjesne kako se narančasta boja dosta teško ispire s kose.

Ipak, moramo priznati kako je idealna za sve ljetne festivale, a i svaka dama koja se ohrabri na ovaj potez, bit će prava zvijezda svakog tuluma na plaži!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".