Otkrili smo ruž za usne otporan na poljupce

Nikad ne mijenjati šminku, to je kao da nosite istu haljinu cijeli svoj život! Svijet je prepun boja, izbora i mogućnosti, uživajte u poljupcu bez brige za postojanost ruža za usne, uživajte u osmijehu uz neodoljiv pogled ispod svojih savršenih trepavica i obrva. Budi svoja i slobodna!
Vidi originalni članak

Šminka je sastavni element životnog stila i dobre zabave. To ne znači da baš uvijek moramo slijediti trendove, ali svakako smo slobodni koristiti one koje volimo i koji nas obogaćuju. 
Sviđa li vam se ideja make-upa koji je otporan na poljupce, toliko dugotrajan i intenzivan da je baš poput tetovaže? Otkrili smo ga u Avonu: Mark. Lip Tattoo olovka i ruž za usne i mark. Brow Tattoo olovka za obrve, i to ne samo mi. I Ella Dvornik koristila ih je na svom prvom ovogodišnjem putovanju: kao mlada mama koja niti doma nema puno vremena, a i česta putovanja vrlo su zahtijevna, oduševljena je nijansama, dugotrajnošću i lakoćom nanošenja ovih jedinstvenih proizvoda, “poput flomića”! 

Sloboda i bezbrižnost nešto je čemu i svaka od vas koja nema vremena za stalne popravke svog make-upa, sigurno neće odoljeti!

Trendovi 2019. pokazuju snažne naglaske u šminkanju. Žarke boje i mnoštvo naglašenih nijansi vrlo su vidljive i na modnim pistama, velike količine blistavog brokata, eksperimentiranje bojama.  Ne zaboravimo i da stiže doba karnevala i večernjih zabava. Za naglasak na usnama, uz izražene obrve, idealni su mark. Tattoo proizvodi, ali tu je i fenomenalan pogled ispod voluminoznih trepavica koji ćete lako i brzo postići uz novu mark. Big&Phenomenal Volume maskaru. Toliko je fenomenalna da je čak i Avonov model prikazan u stvarnosti, ne nosi nikakve umjetne trepavice i dodatke

Bliži se Valentinovo, praznik ljubavi. Uvijek se možete poigrati s više boja i nijansi, zabaviti se svojom šminkom. Važno je znati trendove, ali i uskladiti ih s onim kako se vi osjećate u tom trenutku: samo svoja i slobodna moži ćete istinski uživati u svakom trenutku, pa tako i proslaviti praznik ljubavi kako treba.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".