Otkrijte poklone koji će izmamiti osmijeh na lice svake žene

Jeste li se ikada zapitali što je toliko čarobno u mjesecu prosincu da nas oduševljava i povezuje svake godine iznova?
Vidi originalni članak

Tajna je u čudesnim trenucima koji nam s lakoćom zagriju srce i stave najveći osmijeh na lice. To su naizgled obični trenuci poput prvih pahulja i prvog snjegovića, šalice toplog napitka uz najdraži božićni film ili iznenađenje kada otvorite poklon ispod bora i u njemu ugledate srebrnu narukvicu koju ste već dugo promatrali u izlogu.

Baš je to čarolija trenutka, a kako biste ju pretočili u stvarnost, Argentum srebrnarnice ovog prosinca darivaju Vas s 30% popusta na cjelokupan asortiman koji krije savršene poklone za Vaše najmilije. Nova Argentumova kolekcija preslikava svu raskoš, blještavilo i ljepotu blagdana kroz srebrni sjaj nakita optočen cirkonima.

Zanimljivi geometrijski oblici te svečani pleteri narukvica i ogrlica neće samo razveseliti ljubiteljice odvažnih modnih detalja, nego će poslužiti i kao omiljeni ukras kojim ćete zakoračiti u novu godinu. Ove zime osigurajte se stilom i prepustite se zimskoj bajci Argentuma.

 

 

Blagdanski pokloni koji će izmamiti osmijeh na lice svake žene

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".