Otkrijte parišku magiju

Ljeto je za mnoge od nas najljepše doba godine, ali i najzahtjevnije za njegu kose
Vidi originalni članak

Sunce, more, sol i klor, rijeke, jezera...prva su asocijacija na ljeto. Godišnji odmor ili kratki bijeg na neki "ukradeni" produženi vikend koji ćemo provesti sunčajući se, plivajući, uživajući u raznim čarolijama najtoplijih dana ipak traže i povećanu brigu o kosi.

Sol i pijesak otežavaju raščešljavanje i kosa poprima grubi, pomalo metlasti izgled, bazenski klor često daje neželjeni zelenkasti odsjaj na kosi, a vlaga u zraku dodatno otežava sve to jer frizura "splasne" u kratkom roku. Noćna je to mora pripadnicama ljepšeg spola jer svaka bi željela izgledati savršeno u svakom trenutku.

Moguće je...

Najljepši ukras žene može izgledati čarobno tijekom cijele godine ako ima pravilnu njegu tijekom "sunčanih" aktivnosti..

Pobrinuli su se za to iz brenda Kérastase. Parisian Escapade kolekcija inspirirana je pariškim bistro stolicama i ljetu dodaje toliko poseban chic stil Pariza. Izrađena je od eco-friendly materijala, a savršen učinak pruža i za boravak na moru, ali i u pregrijanim gradovima.

Sadrži kokosovo ulje, vitamin E kao i toliko potreban UV filter. Ti najbolji i najučinkovitiji sastojci "odradit" će sve što treba da sol, pijesak, klor i vlaga iz zraka nemaju negativnog učinka.

Sve su to sastojci kreme UV sublime s vitaminom E za učinkovitu, višestruku zaštitu, kupka i maska APRES - S OLEIL s kokosovom vodom koja će ojačati i uljepšati vlasi kao i ULJE SIRENE s babass uljem za toliko željeni "beach waves" efekt.

Soleil prilagodljiva ponuda pogodna je za sve dužine kose i sve frizure. Posebno će razveseliti žene s pramenovima ili pobojanom kosom jer će imati potpunu zaštitu i kosa neće poprimiti često viđene efekte zelenih nijansi niti "spaljenog" izgleda.

RIJEČ STRUČNJAKA

Ovog ljeta svakako uz obavezno šišanje vrhova preporučam tretman fusio dose koji se radi personalizirano prema stanju kose prije odlaska na odmor.

Nastavak njege obavezno sa Soleil linijom,stavljajte zaštitna ulja ili kreme prije odlaska na plažu ili bazen.

Uz to jako je bitan šešir ili marama boravite li na direktnom suncu.

Na kraju svakog dana bitno je oprati kosu od svega što se našlo u njoj tokom dana te staviti masku koja će joj pružiti hidrataciju.

Nova linija oduševit će žene koje žele njegovanu kosu i tijekom zahtjevnih ljetnih mjeseci, ali I cijele godine, pa ako magija postoji - sadrži je SOLEIL linija jer pruža i vraća njegu i upotrebu tih proizvoda na najbolji način: kosa ostaje lijepa, čvrsta, sjajna, lako se raščešljava i olakšava izradu frizure koja je trajnija i žene ne moraju više brinuti o oštećenju kose ljeti kada je najviše izložena negativnim učincima.

Sadržaj nastao u suradnji s L’OREAL ADRIA.

FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".