Osvojite fantastičan Braun Silk-épil epilator!

FOTO: PR / Braun FOTO: PR / Braun FOTO: PR / Braun FOTO: PR / Braun FOTO: PR / Braun FOTO: PR / Braun
Braun Silk-épil 9 SkinSpa Wet&Dry – 4-u-1 fantastičan je novitet na našem tržištu... Saznajte sve o njemu i uključite se u nagradni natječaj!
Vidi originalni članak

Upoznajte se s novim iskustvom epilacije koje vam donosi Braun! Najbolji sustav 4-u-1 koji kombinira epilaciju i eksfolijaciju za besprijekornu kožu. Uklanja dlačice 4x kraće od onih koje vosak može uhvatiti, smanjuje urastanje dlačica te vidljivo poboljšava izgled kože. 
Zahvaljujući 40% široj glavi, Braun Silk-épil 9 epilatori, hvataju i uklanjaju više dlačica jednim potezom, dok revolucionarna tehnologija pinceta MicroGrip sa širim, duljim i dubljim pincetama povećava učinkovitost epilatora.

Upoznajte se novim epilatorima iz linije Silk-épil 9 SkinSpa: 9-961e i 9-969e Wet&Dry, za suhu i mokru epilaciju koji smanjuju urastanje dlačica i poboljšavaju izgled kože. Zahvaljujući novim vlaknima visokih performansi plava četkica donosi 6x učinkovitije rezultate od manualnog tretmana uklanjajući mrtve stanice i urasle dlačice. Svjetloljubičasta četkica idealna je za eksfolijaciju manjih, osjetljivih područja koje ostavlja svilenkastima na dodir, a rezultat je glatkoća koju ćete obožavati. 

S obzirom na to da uz Braun Silk-epil 9 SkinSpa vaša koža može uvijek biti glatka, a noge izgledati fantastično – i vi možete biti sigurni u sebe i zablistati u svom najboljem izdanju.

UKLJUČITE SE U NAGRADNI NATJEČAJ I OSVOJITE 2 BRAUN EPILATORA!
Drage čitaljice, napišite nam koje asocijacije ili događaje vežete uz Braun epilator, a mi vas nagrađujemo sa 2 Braun epilatora Silk-epil 9-969! Svoje odgovore pošaljite na diva@vecernji.net, od 14.5. do 21.5.2016., a 2 najzanimljivija odgovora nagrađujemo. Imena dobitnika bit će objavljena na Diva.hr stranici 23.svibnja. Sretno!

Dobitnici su Željka Rakuljić i Stipe Šabić. Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".