Osvježite svoj stil: Savjeti za prelazak na savršene plave tonove kose ovog proljeća

Nakon što postignete željenu nijansu plave, važno je održavati svježinu boje preljevima koji su bez sulfata i parabena te vraćaju željeni ton, sjaj i zdrav izgled kosi.
Vidi originalni članak

Dolazak sunčanih proljetnih dana poziva nas da osvježimo boju kose ili se čak upustimo u koketiranje s blistavom plavom kosom koja savršeno odražava novu energiju i stil. Upravo je sada pravo vrijeme za prelazak na svjetlije tonove kose, a mi vam donosimo savjete eksperata za plavuše iz salona Vikler i ruž koji otkrivaju trikove kako postići savršeni izgled bez kompromisa.

Kada je riječ o postizanju plave boje koja će vam zaista odgovarati, ključno je pronaći iskusne frizere i salone koji koriste visokokvalitetne posvjetljivače i prilagođene tehnike bojanja. Samo tako možete biti sigurni da će rezultat biti savršeno prilagođen vašem tenu kože i osobnom stilu.

Nakon što postignete željenu nijansu plave, važno je održavati svježinu boje preljevima koji su bez sulfata i parabena te vraćaju željeni ton, sjaj i zdrav izgled kosi. 

Također potrebno je redovito korištenje šampona i balzama namijenjenih održavanju boje, kao i profesionalnih tretmana za hidrataciju koji će spriječiti suhoću i lomljivost kose, poručuju stručnjaci.

Kada je riječ o stylingu i održavanju plave kose kod kuće, ovo je 4 ključna savjeta koji će vam pomoći da izbjegnete uobičajene probleme i očuvate svoj prekrasan izgled:

1. Izbjegavajte češljanje mokre kose kako biste smanjili rizik od pucanja vlasi. Umjesto toga, nježno raščešljavajte kosu nakon sušenja češljem sa širokim zupcima.

2. Pri korištenju toplinskih pomagala poput pegle ili figara, uvijek nanesite toplinsku zaštitu na kosu kako biste sačuvali boju i spriječili oštećenja.

3. Izbjegavajte prečvrsto vezanje kose gumicama jer može uzrokovati lomljenje i oštećenje vlasi.

4. Prilikom feniranja, koristite četku s prirodnim dlakama kako biste postigli savršene rezultate bez oštećenja kose.

Sljedeći ove savjete i trikove, možete biti sigurni da će vaša plava kosa biti sjajna, vitalna i izgledati zdravo.

Započnite svoje putovanje prema savršenoj plavoj kosi već danas prepuštajući se u ruke stručnjaka koji će kreirati personalizirani izgled vaše kose, a koji će istaknuti vašu ljepotu i stil.

Dermatolozi otkrivaju što uzrokuje podočnjake i kako ih se riješiti na jednostavan način
Nakon kontroverznog lika Che najavljen je odlazak još jednog lika iz popularne HBO serije I tek tako...
Efektan kaput glavna je zvijezda stajlinga: 'Volim kombinacije sportskog s nečim elegantnim'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".