Osvježenje za tuširanje za vruće ljetne dane

Svi gelovi su pH neutralni, a u dodiru s vodom pretvaraju se u raskošnu pjenu koja nježno čisti i njeguje kožu, poštujući njezinu prirodnu ravnotežu.
Vidi originalni članak

Doživite pravo osvježenje u vrućim ljetnim danima uz Ziaja gelove za tuširanje koji će vašoj koži podariti intenzivnu njegu, zdrav izgled i prekrasan sjaj. Prirodne mirisne note naranče, kakao maslaca, kokosa, acai bobica, ylang ylang-a, mošusa, vanilije, jasmina i ulja bergamota svakodnevnu njegu pretvaraju u nezaboravno senzualno iskustvo, dok gelovi na bazi kozjeg mlijeka i maslinovog ulja, oduševljavaju poklonike blagih i neutralnih mirisa.

Svi gelovi su pH neutralni,  a u dodiru s vodom pretvaraju se u raskošnu pjenu koja nježno čisti i njeguje kožu, poštujući njezinu prirodnu ravnotežu. 

Otkrijte novi Ziaja gel za tuširanje na bazi morskih algi i unesite dašak svježeg morskog povjetarca u svakodnevnu njegu te otkrijte čarobnu moć njegujućih svojstava plavih algi.

Novi Ziaja Marine algae gel na bazi morskih algi dostupan je u svim dm prodavaonicama po fantastičnoj cijeni – 14,90kn za 500ml!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".