Osunčani pramenovi su "zaštitni znak" ljeta: Stvaraju efekt voluminoznije kose i imaju anti-age učinak

U Vikleru i ružu imaju rješenje kako postići izgled kao da ste se upravo vratili iz neke tropske oaze i zadržali zrake sunca u vašoj kosi.
Vidi originalni članak

Stručnjaci iz salona Vikler i ruž poručuju da ništa bolje ne najavljuje ljeto od osunčane kose, a upravo je to ono što nam treba sezone. Objasnili su nam i koja je tajna ovako obojene kose. U Vikleru i ružu imaju rješenje kako postići izgled kao da ste se upravo vratili iz neke tropske oaze i zadržali zrake sunca u vašoj kosi.

- Postoje različite vrste pramenova no ove sezone traže se nježno osunčani i diskretni, a karakterizira ih tehnika kolorista koji potezima kista nanose boju slobodnom rukom, umjesto tradicionalne tehnike provlačenja češlja kroz dijelove kose, prije nanošenja boje od korijena do vrha - kažu iz salona i pojašnjavaju: 

- Sa sun kissed pramenovima dobivamo vrlo različite rezultate, personalizirane i uklopljene u frizuru koju će ovakvi pramenovi osvježiti i stvoriti efekt voluminoznije kose. Bitno je da se kod ove tehnike naglasak stavlja na područje oko lica, a pramenovi kose, na koje se nanosi boja moraju biti vrlo tanki kako bismo dobili općenito mekšu, suptilnu završnicu, s efektom highlightera na vaše lice. Sun kissed pramenovi omiljeni su i jer imaju anti-age učinak koji svi priželjkujemo.

Dok se prirodno osunčana kosa najčešće viđa na plavušama, imamo dobru vijest i za sve ostale. Pomoću sun kissed pramenova željeni efekt može se stvoriti na gotovo svim bojama kose i svim dužinama.

 

Kratke hlače od jeansa i starke najbolji su spoj za ove tople dane: Pogledajte kako ih dobro nosi zgodna Lana

Modularni urbani vrtovi mogu promijeniti vizuru vrta, balkona, ali i gradskih ulica

Lepršavu ljetnu kombinaciju agentica za nekretnine upotpunila je efektnim natikačama kakve na špici ne vidimo često

Ako ovog proljeća odaberete hlače poput njezinih, sigurno nećete pogriješiti! Zbog jednog detalja izgledaju jako efektno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".