Organska poslastica za nokte: Kure Bazaar lakovi

Jedan pogled na nokte reći će nam vodimo li dovoljno računa o njihovom zdravlju, ali i ljepoti. Srećom, u Hrvatskoj je sada dostupan jedini brend lakova za nokte koji je sasvim organski – Kure Bazaar!
Vidi originalni članak

Kure Bazaar lakovi za nokte spadaju u "good nail philosophy" jer su stvoreni s idejom da noktu pomažu u rastu i jačanju, a pritom mu daju luksuzni izgled s visokim sjajem. Pričamo o lakovima koji ne sadrže toksine, stvoreni su od 85% prirodnih sastojaka (primjerice krumpir i pamuk!) i pod njima nokat diše, pritom dolaze u pregršt trendi nijansi i učestalo rade na proizvodnji novih, još ljepših boja kojima bi zaista za svakoga ponešto.

Od 65 predivnih nijansi koje su sada dostupne na tržištu, iznimno je popularna tzv. Jeans kolekcija koja dolazi u 6 izražajno plavih nijansi. Uz njih, istaknula se i predivna, "prava" crvena nijansa imena "Rouge Flore". Tekstura lakova je gusta, a boje pigmentirane, čime je dovoljan samo jedan premaz, koji će na noktima izdržljivo trajati i imati specifičan visoko plastificirani sjaj do tjedan dana.

Lakovi su porijeklom iz Pariza, Francuske, a jedini u Hrvatskoj ih imaju trendsetteri u svijetu frizerstva, saloni Ruža. Naručite se još danas za manikuru u jednom od salona, kod kojih odmah možete lak i kupiti za 150 kn. Vrijeme je da počnemo koristiti i ono najbolje na tržištu za naše nokte, a to je neupitno Kure Bazaar!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".