Optike Anda otvorile svoja vrata u Zagrebu

FOTO: pr: optike anda FOTO: pr: optike anda FOTO: pr: optike anda
Jučer, u društvu mnogih poznatih lica, optike Anda otvorili su svoju prvu poslovnicu u Zagrebu.
Vidi originalni članak

U sedamnaest godina postojanja i poslovanja u Splitu, Zadru, Makarskoj i Dubrovniku, bilo je vrijeme da se poslovnica jedne od vodećih optika u Hrvatskoj otvori i u Zagrebu. Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, Renata Sopek, voditeljica Edita Misirić, Anita Dujić, Nevena Rendeli, Saša Lozar i Amar Bukvić samo su neka od poznatih lica koje smo mogli vidjeti na otvorenju Optike Anda u City Centru one West. 

Ukoliko ste u potrazi za sunčanim ili dioptrijskim naočalama, ovdje ćete pronaći mnogobrojni izbor poznatih brendova poput vječnog Ray Bana, popularne Dolce&Gabbane, Prade, Miu Miu, Furle, Versaca, Bvlgaria... Optike Anda također pružaju stručnu uslugu savjetovanja i pregleda vida uz servis naočala i obradu naočalnih leća. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".