Oporavite kožu uz Cosmel organsku dermokozmetiku

Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vrijedne pakete proizvoda!
Vidi originalni članak

Mala obiteljska firma osnovana je 1990. godine na temeljima višegodišnjeg iskustva u proizvodnji i razvoju kozmetičkih proizvoda, ali prije svega zbog ljubavi i želje za stvaranjem vrhunske prirodne organske dermokozmetike.

Pomnim odabirom prirodnih aktivnih tvari - ORGANSKA HLADNO PREŠANA ULJA, BILJNI EKSTRAKTI, ČISTA ETERIČNA ULJA i VRHUNSKI EKO SASTOJCI, te prirodnih tvari visoke bio-razgradivosti i EKO ambalaže garantira prirodnost i sigurnost svih proizvoda. Sirovine dobavljaju od eminentnih proizvođača s certifikatima organskog porijekla i toksikološke čistoće. Prednost pri odabiru sirovina imaju one iz čistog hrvatskog podneblja.

Cosmel kozmetika radi se u malim serijama i laboratorijskim uvjetima. Svi proizvodi su rezultat vlastitog znanja i tehnologije čiji su postupci zaštićeni brojnim patentima. Mnogi proizvodi osvojili su i niz prestižnih priznanja i nagrada na sajmovima inovacija diljem svijeta.

Poklon proizvodi:

1. paket: A emollient, krema za suhu i oštećenu kožu koja stvara zaštitini sloj, čuva vlagu i nadoknađuje masnoću – idealna za zimske dane; i Bio Repair Balsam, za prirodnu regeneraciju svih tipova kose, štiti vlasište i jača oštećenu kosu i uspostavlja balans vlage.

2. paket: Omega 6 cream, krema za suhu i dehidriranu kožu, vraća izgubljenu masnoću i revitalizira isušenu kožu zbog hladnog i jakog vjetra; i C peeling, piling za sve tipove kože, pa tako i za osjetljivu kožu jer ne sadrži grube granule, djeluje kao umirujuća i regenerativna maska za čistu i svježu kožu lica.

https://www.facebook.com/cosmelcosmetics/

https://www.instagram.com/cosmelcosmetics/

Sudjelujte u nagradnom natječaju do 20. siječnja u 10 sati kada objavljujemo 2 dobitnika! Tražimo najkreativniji odgovor na pitanje "Kako se brinete za Vašu kožu tijekom zimskih mjeseci?"

Dobitnice su: Rea Lujić i Dragica Štrok. Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".