one.two.free! je kreirao make-up liniju. Ovo su noviteti koje jednostavno morate isprobati!

U potrazi ste za make-up-om koji istovremeno njeguje vašu kožu? Oduševili su nas one.two.free! proizvodi stvoreni za kreiranje prirodnog make up looka.
Vidi originalni članak

Ako još uvijek niste čuli za one.two.free! pravo je vrijeme da vas upoznamo s njim. Radi se o brandu kojeg u Hrvatskoj možete isprobati zahvaljujući Douglas parfumerijama. Brand je započeo svoju priču s proizvodima za njegu lica koji u tri koraka vode do blistave kože.

Posebnost branda i proizvoda koje nudi leži u tome što ne brinu samo o koži, već i o dobrobiti okoliša i planeta Zemlje. Upravo su iz tog razloga svi njihovi proizvodi inspirirani korejskim beauty receptima za zdravu i blistavu kožu te pripadaju "Clean beauty" kategoriji i temelje se na cruelty free i veganskoj recepturi. Tajna ovih proizvoda leži u visokovrijednim fermentiranim sastojcima poput zelenog čaja, kruške i lavande, čije mikromolekule prodiru u dublje slojeve kože hraneći je i njegujući na staničnom nivou.

Njihova stručnost i strast prema čistoj ljepoti dovela ih je do veće razine – htjeli su i uspjeli u naumu da spoje njegu lica s make upom. U nastavku vam donosimo make-up novitete koji su stvoreni za sve žene kojima ne odgovara teški make-up i koje preferiraju lagane teksture koje ujedno njeguju lice!

Prvi korak u kreiranju svakog make-up looka krije se u dobroj podlozi. Ako ste u potrazi za kombinacijom hidratacije i BB kreme u jednom proizvodu tada je one.two.free! Hyaluronic Glow BB Fluid (30ml, 155,00 kn) pravi izbor za vas.

Koži pruža svjež i blistav izgled u tren oka, a aktivna kombinacija fermentiranog kvasca i moringe pomaže u obnavljanju stanica. Kombinacija hijaluronske kiseline, pantenola, shea maslaca i glicerina njeguje vašu kožu, te pomaže da koža bude spremna za nanošenje ostalih make-up proizvoda prilikom kreiranja željenog looka. Ako imate problema s tamnim krugovima oko očiju ili nekim drugimnepravilnostima koje želite bolje prekriti, one.two.free! Hyaluronic Power Concealer (7g, 115,00 kn) vam čuva leđa!

Vidljivo zaglađujući kožu i skrivajući podočnjake, korektor također održava kožu hidratiziranom i svježom. Svojim prirodnim finišem neprimjetno se stapa s kožom.

Nakon apliciranja osnovnih make-up proizvoda, na redu su i highlighteri. Volite ih, ali ih ne koristite često jer smatrate kako su stvoreni samo za posebne prigode? Ovaj kremasti one.two.free! Creamy Highlighting Balm – Highlighter (2.4g, 115,00 kn) poželjet ćete uvrstiti u vašu dnevnu make-up rutinu jer stvara blistav i suptilan naglasak na vaše lice.

Fermentirano ulje sjemenki zelenog čaja, hijaluronska kiselina, ulje jojobe, organsko kokosovo ulje i kakao maslac pružaju hidrataciju, mekoću i zaštitu za kožu. Ako ste pak u potrazi za highlighterom koji je stvoren za sunčane dane i ljepši naglasak preplanulog tena, preporučujemo one.two.free! Bronzy Highlighting Balm - Highlighter⁠⁠ (2,4g, 115,00 kn).

Kremasto rumenilo one.two.free! Cheeky Glow Cream Blush (15g, 129,00kn) stvorit će prirodno rumene obraze. Dodatna pogodnost leži u tome što se rumenilo može koristiti za obraze kao i usne što ga čini idealnim beauty suputnikom u vašoj kozmetičkoj torbici. Za meke i njegovane usne preporučujemo i one.two.free! Moisture Boost Glossy Lip Balm (13g, 74,90kn) sa sjajnom teksturom, dostupan u četiri različite nijanse.

Ako se i vi vodite konceptom „manje je više“ i preferirate beauty proizvode bez parabena, sulfata, silikona i mineralnih ulja, tada je one.two.free! brand pravi odabir za vas. Potražite nove make-up poslastice ekskluzivno na douglas.hr i uživajte u prirodnom make-up looku.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".