Omražena frizura ponovno je u trendu? Fudbalerku nose Miley Cyrus, Rihanna, Cara Delevingne...

Ova frizura definitivno još uvijek nije (a vjerojatno i neće) postati mainstream i veliki trend, no imamo je prilike vidjeti na Instagram-profilima popularnih frizerskih salona
Vidi originalni članak

Kad pričamo o najvećim beauty gafovima i frizurama koje bi većina ipak voljela ostaviti u prošlosti, visoko na listi definitivno se nalazi tzv. fudbalerka, odnosno na engleskom mullet. Riječ je o frizuri koja je posebno bila popularna osamdesetih godina prošlog stoljeća, a kod nas se najviše povezuje s njemačkim nogometašima koji su je rado nosili, pa odatle dolazi i njezino ime. 

Za ovu je frizuru karakteristično da je kratka na prednjem dijelu i dugačka na stražnjem, a jedna je frizerska stručnjakinja u razgovoru za Insider rekla kako ovaj trend vjerojatno nikad neće nestati te da, na iznenađenje mnogih, ima sve više pobornika. 

I dok su je prije većinom nosili muškarci, izgleda da nam se krajem 2020. vratila, no ovog puta, nose je žene, barem ako je suditi po zvijezdama poput Rihanne i Care Delevingne.

Ipak, fudbalerku je prvu isfurala Miley Cyrus još na proljeće ove godine kad je obožavatelje iznenadila odabirom frizure, a prije nekoliko tjedana pojavila se s još kraćom verzijom. 

Rihanna je na društvenim mrežama pokazala teaser za Savage x Fenty show, a obožavateljima u prvih nekoliko sekundi nije promaknulo upravo to da pjevačica nosi ultra-kratku fudbalerku. Ovo nije prvi put da je odabrala ovakvu frizuru jer ju je nosila još davne 2013. godine, kad o povratku fudbalerke nije bilo ni govora. 

Još jedna trendseterica s fudbalerkom je i Cara Delevingne koja je posvjetlila kosu i također odabrala ultra-kratki mullet za potrebe snimanja. Mnogi su pretpostavili kako je riječ o perici, no bez obzira na to, manekenka je zasigurno tim odabirom nagovjestila jedan od trendova kojeg će isprobati samo najodvažniji.

Ova frizura definitivno još uvijek nije (a vjerojatno i neće) postati mainstream i veliki trend, no imamo je prilike vidjeti na Instagram-profilima popularnih frizerskih salona. Definitivno je rezervirana za najodvažnije, no ako tražite drastičnu promjenu s kojom nećete proći nezamijećeno, možda se rješenje krije upravo u - fudbalerki!

 

Istina ili mit? Ovih šest savjeta o kosi zasigurno ste čuli barem jednom, a evo treba li ih stvarno primijeniti
Četiri frizure s kojima nikad neće pogriješiti ako ih zatražite u frizerskom salonu
Želite novu boju kose, ali ne i drastičnu promjenu? Isprobajte novi trend koji izgleda jako prirodno i efektno!
Ova je boja kose pravo iznenađenje u 2020. godini: Poznate cure je obožavaju, a s njom ne možete proći nezamijećeno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".